Teinityttö ei ole leikannut kynsiään kolmeen vuoteen - katso hämmentävä lopputulos

04.04.2017 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvia on nähtävillä muun muassa Instagramissa.

16-vuotias Simone Taylor ei ole leikannut kynsiään kolmeen vuoteen. Tuona aikana hänen sormiinsa onkin kasvanut melkoisen näyttävät kynnet, jotka varmasti kääntävät katseita missä ikinä hän liikkuukin.

Tällä hetkellä kynsillä on pituutta noin 15 senttimetriä. Normaali arki onkin toisinaan haastavaa. Ainakin mitä tulee nappien laittoon ja tekstiviestin kirjoittamiseen.

Uniladin mukaan Taylorin tulikin opetella uudelleen niin kirjoittaminen kuin pukeutuminenkin, jotta kynnet pysyvät ehjinä.

- Kokeiden tekeminen on todella vaikeaa. Yhden tunnin kirjoittamisen jälkeen käteni ovat todella kipeät, Taylor sanoo haastattelussa.

- Liikuntatunnit ovat kuitenkin pahimpia, sillä en voi pelata oikein mitään pallopelejä. Liikunnanopettajani yrittääkin aina saada minua leikkaamaan kynteni.

Taylorin mukaan homma sai alkunsa sen jälkeen, kun hän innostui YouTuben tarjoamista kynsitutorialeista. Useilla videoiden naisista oli pitkät kynnet, joten Taylor päätti myös kasvattaa omansa.

- Tarkoituksenani ei ollut kasvattaa niitä näin pitkiksi, mutta koska ne vain kasvoivat, annoin niiden olla. Ensimmäisen vuoden ajan ajattelin koko ajan, että leikkaan ne sitten huomenna. En kuitenkaan koskaan tehnyt sitä.

Taylorin kynsiin voi tutustua muun muassa Instagramissa.

Lue myös: Puretko kynsiäsi? Paljastaa mielenkiintoisen seikan luonteestasi

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat