Kuva: Mikko Räsänen / Senja Rapila

Profeetat eli Cheek ja Elastinen lietsovat toisiaan studiossa: "Poikamaista nokittelua"

29.11.2016 11:15 - Senni Loikala

Sinuhe-biisin julkaissut räppäriduo vieraili Radio Novan Aamussa.

Kaksi suomiräpin suurta nimeä Cheek, eli oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 34, sekä Elastinen, eli Kimmo Laiho, 35, julkaisivat tiistaina ensimmäisen yhteisen kappaleensa Sinuhe. Yhdessä räppärit kantavat nimeä Profeetat.

Viime viikolla Cheek ja Elastinen paljastivat, että he aikovat järjestää huhtikuussa kaksi yhteistä areenakeikkaa. Ensimmäinen on Turun Gatorade Centerissä ja toinen Helsingissä Hartwall Arenalla.

Profeetat vierailivat varhain tiistaina Radio Novan Aamussa kertomassa uudesta biisistään ja yhteistyöstään. Cheek kuvailee Profeettojen menoa näin:

- Diggaan paljon, että nyt tulee kunnon räppiä. Tämä kuulostaa Fintelligensin ja Cheekin vanhoilta biiseiltä uudella kulmalla, räppäri aloittaa.

- Uudessa biisissä on niin sanottua "hittirakennetta" kaksi kertaa liian pitkät säkeistöt. Siinä vaiheessa, kun kertosäkeen pitäisi alkaa, mennään tuplasti liian pitkäksi. Me haluttiin tulla raa’alla kamalla sisään.

"Lietsomme hyvin toisiamme"

Elastinen puolestaan kertoo, että kaksikko puskee toisiaan entistä timanttisempiin suorituksiin.

- Kun ollaan kaksin studiossa ja toinen alkaa räppäämään, niin kummallakin pulssi nousee ja tulee pikkuhiki. Onhan siinä aina poikamaista nokittelua. Tahdotaan kirjoittaa kovempia juttuja kuin toinen. Me lietsotaan hyvin toisiamme.

Miehet vakuuttavat, että Profeetoissa valta kuitenkin jakautuu demokraattisesti.

- Me mennään symbioosiin. Ei tätä voi kilpailulle perustaa, vaan me tehdään töitä yhdessä mahdollisimman hyvin. Molempien mielipiteet kuullaan ja ne painavat saman verran, Elastinen tuumaa.

Katso alta Facebook-video Profeettojen vierailusta Radio Novan Aamussa.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, pystyt kuuntelemaan Profeettojen Sinuhe-kappaleen alta.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novalla arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Lue myös: Cheek haaveilee perheen perustamisesta

Lue myös: Mikä vartalo! Elastinen on todella viihtynyt salilla: Uudella musiikkivideolla tiukkaa lihasta - katso

Lue myös: Cheek yllättyi: "Sain isomman huutomyrskyn Kaija Koon keikalla kuin omalla"

Kilpailut

Uusimmat