Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel tykittää uudessa biisissä rehellisiä laineja: "Mulle parisuhde meinaa parii suhdetta"

24.02.2017 10:30 - Senja Rapila

Suomalaisten suosikkiräppäri on ilmiselvästi kyllästynyt parisuhteensa jatkuvaan tarkkailuun, se käy ilmi uudesta Fck krts'it -kappaleesta.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, kertoi ensimmäisenä Voice.fi -sivuston tekemässä Rakkaudesta-haastattelussa avoimesti suhteestaan norjalaismalli Triana Iglesiakseen. Hän kertoi muun muassa siitä, että on avoimessa suhteessa Triana-rakkaansa kanssa.

Paljastuksen jälkeen pariskunnan suhdetta on seurattu tiiviisti sosiaalisessa mediassa. Viimeisimpänä on kohu, jonka mukaan Mikael Gabriel olisi päätynyt jatkoille tuntemattoman naisen kanssa hotellihuoneeseen. Gabriel kuitenkin kielsi kaikki huhut tapahtuneesta eri medioille ja kommentoi, että ne ovat hänen yksityisasioitaan.

Nyt Gabriel on julkaissut uuden kappaleen Fck krts’it Faktoi-aliaksellaan, jolla hän on muun muassa aiemmin kähinöinyt räppäri Kuben kanssa. Hän kommentoi tuoreessa kappaleessa tiukoilla sanoituksilla ilmiselvästi vellonutta hotellihuonekohua:

"Ja kaikki lehdet seuraa pojan parisuhdetta, mutta mulle parisuhde meinaa parii suhdetta / Tää ei oo feikkii, ei tuurii, ei mitään stunttii", sanoitukset Gabrielin uudessa kappaleessa kuuluvat.

Tarkoittaako tämä siis sitä, että pariskunta on vielä avoimessa suhteessa, vai onko se vain kuittailua medioille pariskunnan suhteen vahtaamisesta? Se jää salaisuudeksi.

Lisäksi Gabriel kuittaa kappaleessaan vihaajiensa suuntaan.

"Mietin miten somes viittit vajoo, heittaa ja vihaa / Ostin yli puolen miltsin talon, tuu hoitaa mun pihaa."

Voit kuunnella koko kappaleen alapuolelta.

Lue myös: Mikael Gabrielin kihlattu julkaisi koskettavan tekstin: "Elämä on mallillaan kun olen syleilyssäsi"

Lue myös: Mikael Gabriel paljasti tatuoidun kroppansa Elämä lapselle -konsertissa - katso kuumat kuvat

Lue myös: Mikael Gabriel jätti Facebookin: "Liikaa turhia ihmisiä ja turhia keskusteluita"

Lue myös: Mikael Gabriel on tatuoinut ruusut kaulaansa ja kyynärpäihinsä - kuvilla riipaiseva merkitys

Kilpailut

Uusimmat