Kuva: AOP

Tinder paljastaa keinon, jolla saat varmimmin viestiisi vastauksen - olisitko arvannut?

17.08.2016 20:45 - Iiro Myllymäki

Yksi keino paitsi lisää vastauksen saamisen todennäköisyyttä, myös lisää keskustelujen kestoa.

Luultavasti suurin osa Tinderin käyttäjistä on joskus turhautunut siihen, kun aloitteelliset viestit jäävät ilman vastausta tai keskustelut tyrehtyvät ennen kuin kunnolla pääsevät alkamaankaan. Tinder on tutkinut, millä tavalla keskustelut saa todennäköisimmin kukoistamaan.

Cosmopolitan kertoo, että vastaus piilee GIF-animaatioissa. Näiden lyhyiden animaatioiden käyttäminen viestissä lisää tutkimuksen mukaan vastauksen saamisen todennäköisyyttä 30 prosentilla. Lisäksi GIF-animaatioilla höystetyt keskustelut kestävät tutkimuksen mukaan kaksi kertaa kauemmin kuin muut keskustelut.

Osoittaa huumorintajusi

Tinderin sosiologi Jess Carbino kertoo, että GIF-animaatioiden hyöty perustuu siihen, että ihmiset ovat viehtyneitä visuaalisuuteen. Carbino sanoo, että nämä animaatiot ovat hyvä tapa osoittaa omaa huumorintajuaan ja kiinnostuksenkohteitaan juttelukumppanille. Sen jälkeen kun GIF-animaatioiden lisääminen mahdollistettiin sovelluksessa, animaatioita on lähetetty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa.

Kannattaa siis sukeltaa GIF-animaatioiden maailmaan seuraavan kerran, kun saat erityisen kiinnostavan Tinder-matchin. Kunhan vain jossain kohtaa siirryt kuvista sanoihin, sillä kukaan tuskin haluaa jutella pelkkien kuvien kanssa.

Lue myös: Nainen ei vastannut Tinder-parinsa viestiin - tajusi tv:tä katsottuaan, kenelle oli antanut pakit

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat