Kuva: Fotolia

Kolme tekijää, jotka takaavat parhaan ja varmimman orgasmin - megatutkimus selvitti

28.02.2017 21:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Pelkkä yhdyntä ei riitä useimmille, mikäli orgasmista halutaan nauttia.

Kerroimme aikaisemmin tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan nainen saa todennäköisemmin orgasmin silloin, kun hän harrastaa seksiä erityisiä piirteitä omaavan miehen kanssa. Orgasmitakuu oli tutkimuksen mukaan paras miehen kanssa, joka oli hyvin toimeentuleva, itsevarma ja viehättävä. Myös orgasmin intensiteetti oli voimakkaampi, jos mies oli naisen mielestä hyvännäköinen. 

Nyt toinen uutuustutkimus on perehtynyt asiaan ja sen viesti on lohdullisempi; orgasmin saamisella ei sen mukaan ole juurikaan tekemistä kumppanin ulkonäön kanssa. Sen sijaan orgasmin saamisen todennäköisyyttä voi nostaa todella helpoin keinoin. 

Vuosia jatkuneessa, yli 52 000 ihmistä sisältäneessä tutkimuksessa saatiin selville "kolmen asian kultainen kolmio", joka auttaa ihmistä saamaan orgasmin. Nämä asiat olivat vastaajien mukaan: kiihkeä suuteleminen, suuseksi ja genitaalialueiden stimuloiminen. 

Sellaiset tutkimukseen osallistuneet aikuiset, jotka nauttivat säännöllisimmin kyseisistä erotiikan osa-alueista, myös saivat orgasmeja kaikista eniten. Pelkkä penetraatio siis harvoin riittää, mikäli omalle mielitietylleen mielii antaa tajunnanräjäyttävää seksiä. 

Lue myös: Väite: On olemassa ääni, joka voi saada naisen laukeamaan

Lue myös: Orgasmin saamisen todennäköisyyttä tutkittiin - heteronaisten ja -miesten välillä valtava ero!

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat