Kuva: Katsomo

Ensitreffit alttarilla -parin rakastuminen vaikeuksien jälkeen yllätti: "Olen todella onnellinen"

09.11.2016 07:48 - Senni Loikala

Suositun tv-sarjan päätösjaksossa avioparit paljastivat odotetut tulevaisuudensuunnitelmansa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjaksossa selvisi, ketkä aviopareista päättivät jatkaa liittoaan tv-sarjan jälkeen. Pareista Tiina ja Samuel sekä Milla ja Kimmo kertoivat, että he ovat päättäneet jatkaa yhteistä elämäänsä. 

Heidi ja Mikko tulivat asiantuntijoiden kanssa siihen tulokseen, että he tarvitsevat lisäaikaa päätöksen tekemiseen. Kun kaksikko lähti tapaamisesta pois ja jatkoivat saman tien tulevaisuudestaan keskustelemista, piti Mikko heidän jatkoaan erittäin hankalana. Tästä seurasi se, että pari päätti lopulta erota.

Katsojia saattoi yllättää eniten Millan ja Kimmon päätös pysyä yhdessä. Ohjelmassa oltiin aiemmin nähty, kuinka Milla epäröi asiantuntijoiden puolisovalintaa. Kimmo puolestaan oli sanonut, että hänen vaimonsa "menojalkaa vipattaa" ja hän itse eli vastaavassa tilanteessa joitakin vuosia sitten. Lisäksi kitkaa parin välille aiheutti se, että Kimmo tahtoisi lapsia huomattavasti aiemmin kuin Milla.

"Olen todella onnellinen"

Kun pari kertoi asiantuntijoille yhteisestä tulevaisuudestaan, vaikuttivat he kuitenkin silminnähden rakastuneilta.

- Kyllä se on aika alusta saakka ollut selvää meille, että kyllä viisi viikkoa on niin lyhyt aika, ettei siinä ehdi toiseen tutustumaan niin hyvin kuin haluaisi. Kyllä me ollaan päätetty jo aika kauan sitten, että kyllä me tästä jatketaan parina, Kimmo sanoi.

- Todellakin haluan tutustua tähän ihanaan naiseen. Milla on ihan mahtava tyyppi. Olen tosi onnellinen tästä. Olen onnekas, että olen saanut Millan vaimoksi, hän jatkoi.

Myös Milla kertoi ohjelman asiantuntijoille, että hän on ymmärtänyt Kimmon olevan hyvä mies itselleen:

- Kimmo on todella hieno mies ja tulee varmasti olemaan todella hyvä elämänkumppani ja kaikissa elämän myrskyissä elämän tukipilari, hän tuumasi. 

- Luulen, että me täydennetään ja ymmärretään hyvin toisiamme eri tavalla kuin aikaisemmissa suhteissa.

Pääset katsomaan Ensitreffit alttarilla -päätösjakson tästä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pareja valmennettiin hääyöhön - "turhaa jännitystä poistettiin"

Lue myös: Riikka, 30: "Rakkaus on sitä, kun toista rakastaa silloinkin, kun ei edes erityisemmin pidä hänestä"

Lue myös: Säilytä intohimo ja rakkaus avioliitossa - 6 toimivaa tapaa

Kilpailut

Uusimmat