Kuva: AOP

Amerikkalaisrokkari väittää: Miley Cyrus on käyttänyt LSD-huumetta runsaasti!

13.01.2017 12:15 - Senja Rapila

Miley Cyrusin, 24, hyvä ystävä Wayne Coyne, 56, kertoo kaksikon suhteen olevan poikkeuksellisen läheinen.

The Flaming Lips -yhtyeen laulaja Wayne Coyne, 56, kertoo olevansa päivittäin yhteydessä poppari Miley Cyrusin, 24, kanssa. Rokkari on paljastanut hiljattain haastattelussa, että nuori laulaja on välillä turhankin avoin kertoessaan päivittäisistä menoistaan.

- Jos kysyn, että mitä hän tekee, hän lähettää minulle kuvia itsestään pissaamassa. Joskus tuhansia kertoja päivässä, joskus pari kertaa päivässä. Mutta olemme jatkuvasti yhteydessä toisiimme, Coyne on kertonut.

Lisäksi amerikkalaisrokkari väittää Female First -julkaisun mukaan, että Cyrus olisi nauttinut LSD-huumetta eli "happoa" paljon elämänsä aikana. Asia tuli ilmi, kun Coyne kertoi Cyrusin esitelleen hänet räppäri A$ap Rockylle.

- Hän (A$ap Rocky) oli saanut juuri uudet kultahampaat ja hän puhui hapon nauttimisesta. Välissä Miley kuiskasi minulle, että 'hän ei ole koskaan käyttänyt happoa. Hän vain sanoo niin, koska hän haluaa kirjoittaa musiikkia hapon käyttämisestä', Coyne totesi.

- Kun hän jatkoi puhumista ja Miley kommentoi väliin: 'hän tiedä mitään haposta'. Hän sen tietää. Cyrus on nauttinut happoa runsaasti.

Lähde: Female First

Lue myös: Miley Cyrus kihlasormuksestaan: "Se ei ole lainkaan minun tyyliäni"

Lue myös: Miley Cyrus tatuoi hamppukasvin nilkkaansa - julkaisi hiljattain kuvan "kannabis-neuleessa"

Lue myös: Miley Cyrus viettää joulun yhdessä näyttelijäkultansa kanssa - koko perhe yhdessä kuvassa, katso

Kilpailut

Uusimmat