Kuva: Splash

Mallikaunotar rehellisenä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta: "Pidin sälekaihtimet suljettuina"

06.03.2017 18:00 - Senja Rapila

Chrissy Teigen kertoo, että rankimpina aikoina hän saattoi nukkua päiviä putkeen alakerran sohvalla, sillä voimat eivät riittäneet yläkertaan kävelyyn.

Laulaja John Legendin kanssa naimisissa oleva mallikaunotar Chrissy Teigen, 31, on puhunut rehellisesti synnytyksen jälkeisestä masennuksestaan. Hän sai esikoislapsensa Lunan viime vuoden huhtikuussa.

Rehellisessä kirjoituksessaan hän kertoo, että ymmärsi olevansa masentunut silloin, kun hän työskenteli uuden Lip Sync Battlen kimpussa. 

"Sängystä ylös pääseminen oli todella kivuliasta. Alaselkääni jomotti, olkapäihini - ja jopa ranteisiini - sattui. Minulla ei ollut minkäänlaista ruokahalua. Saatoin olla kaksi päivää syömättä mitään ja te tiedätte kuinka tärkeää ruoka on minulle", hän kertoo.

"Kun en ollut studiolla, en poistunut koskaan talostamme. Tarkoita, etten koskaan. En edes astunut varpaallanikaan ulkopuolelle. Saatoin kysyä ihmisiltä, että miksi he ovat märkiä, kun he tulivat sisälle. Satoiko ulkona? Kuinka minä voisin tietää, minulla oli jopa sälekaihtimet suljettuina."

Teigen avautuu rehellisessä kirjoituksessaan myös siitä, kuinka hänellä ei riittänyt voimat edes sänkyyn kävelyyn iltaisin. Näin ollen hän nukkui useita öitä alakerran sohvalla.

"Vietin useimmat päivät täysin samassa kohdassa sohvalla ja harvoin minulla oli tarpeeksi energiaa, jotta pääsisin yläkertaan sänkyyn. John nukkui sohvalla kanssani, joskus neljä päivää putkeen. Aloin pitää kaapuja ja mukavia vaatteita ruokakomerossa, ettei minun tarvitsisi kävellä yläkertaan kun John lähti töihin."

"Niihin aikoihin oli todella paljon spontaania itkemistä."

Kiittää aviomiestään

Teigen kiittää myös aviomiestään kirjoituksessa siitä, että tämä on ollut vaimonsa tukena pahimpinakin hetkinä. Hän ylistää laulajamiestään ja kertoo tämän olevan hyvin myötätuntoinen, kärsivällinen, rakastava ja ymmärtävä.

"Tiedän, että hän saattaa katsoa minua ajoittain ja ajatella, että 'voi hyvä jumala, ryhdistäydy vähän'. Mutta hän ei ole koskaan tehnyt sitä minulle. Hän haluaa minun olevan onnellinen, hassu ja energinen jälleen, eikä hän tee oloani syylliseksi tai huonoksi, kun en ole siinä mielentilassa."

Pariskunta ei ole kuitenkaan luovuttanut perheen jatkamisen suhteen, vaikka ensimmäinen synnyntys toikin tullessaan ikäviä seurauksia.

"Rakastan Johnia ja Lunaa enemmän kuin mitä voisin kuvitella rakastavani mitään muuta. Toivomme Johnin kanssa, että voisimme antaa Lunalle muutaman sisaruksen. Synnytyksen jälkeinen masennus ei ole muuttanut sitä."

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Huippumalli Chrissy Teigen jakoi kuvan raskausarvistaan: "Ihan sama"

Lue myös: Mallikaunotar Chrissy Teigen julkaisi kuvan "perheestään" - aviomiehen kommentti huvittaa

Lue myös: Mallikaunotar Chrissy Teigen nukahti kesken Oscar-gaalan - katso videot tapahtuneesta

Kilpailut

Uusimmat