Kuva: AOP

Janni Hussi avautuu eronsa seurauksesta - törkeitä haukkuja ulkonäöstä!

28.03.2017 10:15 - Senni Loikala

Fitnessmalli julkaisi blogikirjoituksen, jossa hän osoittaa kyllästyneensä naisten ulkonäön arvosteluun.

Fitnessmalli Janni Hussi, 25, avautuu naisiin kohdistuvasta ulkonäön arvostelusta maanantaina julkaisemassaan blogikirjoituksessa. Hussi kertoo olevansa turhautunut aiheeseen ja toteaa kirjoituksen alussa jo näin: ”Kiitos ja anteeksi siis jo etukäteen.

Hussi kertoo joutuneensa itsekin arvostelun kohteeksi jo pitkään. Hän avautuu tarkemmin saamistaan julmista kommenteista, jotka seurasivat hänen erottuaan loppuvuodesta  NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikoskesta.

Esimerkiksi oman eroni jälkeen olen saanut kuulla, kuinka olen eron johdosta lihonut, kuinka olen laihtunut, kuinka näytän kärsineeltä, sairaalta ja huonolta, milloin mitäkin. Ihan vaan villinä veikkauksena väitän, että eron toinen osapuoli ei ole saanut samanlaista palautetta osakseen”, Hussi kirjoittaa. 

Fitnessmalli kertoo myös, että hän on aiemmin ollut epävarma itsestään ja ulkonäöstään: ”Olen nuori nainen, joka on kompastunut ja noussut, joka on uskaltanut yrittää ja joskus jättänyt yrittämättä. Se nuori nainen on myös ollut joskus todella epävarma itsestään ja antanut ulkonäön määritellä aivan liian suurta roolia omassa elämässä. Myöhemmin se nainen ymmärsi, että elämä valuu huomaamatta läpi sormien, jos päällimmäisenä on huoli omista vatsamakkaroista uimarannalla, muhkura reidessä kesämekossa tai finni otsassa kahvilassa.

Hussi painottaa, ettei hänen täydy alituisesti ehostaa itseään pitääkseen itsetuntonsa hyvänä. ”Itsetuntoni ei ole rakentunut oman ulkonäköni varaan ja minua ei todella haittaa mennä kauppaan, salille tai lenkille ilman meikkiä tai vimpan päälle vaatteita. Tiedän itse, kuka olen, missä seison, missä olen hyvä ja mitä osaan ja niitä ei multa kukaan vie pois.

Pääset lukemaan Hussin blogikirjoituksen kokonaisuudessaan tästä.

Hussi julkaisi alkuvuodesta alusvaatekuvansa sosiaalisessa mediassa. Pääset katsomaan otoksen tästä.

Lähde: Janni Hussi -blogi

Kilpailut

Uusimmat