Kuva: Splash

Aikooko Nicki Minaj valloittaa muotimaailman? Solmi juuri sopimuksen mallistoimiston kanssa

29.03.2017 20:15 - Tiina Svensk

Artisti ei ole lainkaan uusi ilmestys muotipiireissä, mutta nyt hän on ottanut uuden askeleen alalla.

Hiljattain uutta musiikkia julkaissut räppäri Nicki Minaj, 34, pitää itsensä kiireisenä: musiikin lisäksi hän on ottanut täysin uuden aluevaltauksen muodin maailmasta. Vaikka Minaj onkin tuttu kasvo muotimaailman piireistä, ei malli ole aiemmin tehnyt mallintöitä tosissaan.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun muotimaailma sai vihjeen artistin kiinnostuksesta ja intohimosta muotia kohtaan. Minaj kertoi Voguen haastattelussa rakastavansa musiikin ja muodin välistä yhteyttä, joka inspiroi häntä. Hieman haastattelun jälkeen artisti solmi sopimuksen kansainvälisen mallitoimiston Wilhelmina Modelsin kanssa.

Myös artisti itse hehkutti uutisia sosiaalisessa mediassa jakamalla kuvan itsestään Alexander McQueenin näyttävä asukokonaisuus yllään.

"Kiitos kun uutisoit aiheesta, Vogue. Olen ylpeästi osa Wilhelmina Modelsia", Minaj kirjoitti päivitykseensä. Voit katsoa kuvan päivityksestä alta. Jos se ei näy, löydät kuvan täältä.

Tarkempia suunnitelmia mallin töistään Minaj ei ole vielä paljastanut. Mirror uutisoi artistin kuvaavan kuitenkin parhaillaan uutta musiikkivideotaan Lontoossa.

Lue myös: Nicki Minaj julkaisi raskauskuvan itsestään - fanit ihmeissään

Lue myös: Nicki Minaj juhli syntymäpäiviään julkaisemalla seksikkään otoksen - järjetön tykkäysmäärä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat