Kuva: Mikko Räsänen

Erika Vikman avautuu Iholla-sarjasta: "Nolotti omasta puolesta"

30.03.2017 10:15 - Senni Loikala

Yksi Iholla-sarjan tähdistä kertoo itsensä kuvaamisen haasteista Instagramissa.

Tangokuningatar Erika Vikman, 24, on yksi huhtikuussa alkavan Iholla-sarjan tähdistä. Ohjelmaa varten Vikman on kuvannut arkeaan videokameran kanssa jo kuukausien ajan.

Nyt Vikman avautuu kuvaamisen alkuvaikeuksista Instagramissa keskiviikkoiltana julkaisemassaan päivityksessä. ”Alku oli kankea - suorastaan nolotti omasta puolesta”, tangokuningatar myöntää.

Vikman kertoo myös, ettei hänestä ole tuntunut aiemmin luontevalta kuvata itsestään videoita esimerkiksi Snapchat-viestipalveluun. Artistia jännittikin, miten arjen kuvaaminen tulisi onnistumaan. ”Kun minua pyydettiin mukaan Iholla-sarjaan, pelkäsin ensin, että kykenenkö ollenkaan luontevaan kuvaamiseen ja ajattelin, että minut heitetään varmaan ulos ohjelmasta ensimmäisen kuvausviikon jälkeen”, Vikman paljastaa.

Vikman kuitenkin vakuuttaa, että luotto kuvaamiseen ja itseen kasvoivat kuvausten edetessä. ”Vielä viisi päivää kamera hengailee mukana elämän myrskyissä ja poutasäissä. Sitten on aika luopua. Tämä on ollut hieno itsetutkiskeluretki”, Vikman summaa.

Katso alta Vikmanin päivitys.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Iholla-sarjaa voit katsoa AVAlta 3. huhtikuuta alkaen maanantaista torstaihin kello 22.00.

Lue myös: Erika Vikman, 23, upeissa mallikuvissa - katso

Lue myös: Härski fani piinasi Erika Vikmania - lähetti peniskuvan, lupasi jättää vaimonsa

Lue myös: Erika Vikman harmistui Danny-uteluista: "Olen miettinyt, miten tuollaista voi edes kysyä"

Kilpailut

Uusimmat