Kuva: AOP

Katie Price kulutti hurjan summan kauneustoimenpiteisiin - kaikki lomamatkaa varten

04.04.2017 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hänelle laitettiin huhujen mukaan muun muassa täyteainetta huuliin.

Povipommi Katie Price, 38, lomailee parhaillaan Malediiveilla perheensä kanssa. Ihan halpaa hintalappua ei tälle reissulle tule, ainakaan jos mukaan laskee kaikki ne toimenpiteet, joita Price on huhujen mukaan itselleen tehnyt ennen reissua.

Mirror-lehti kirjoittaa, että Price kulutti jo ennen lomaa reilut 23 000 euroa erilaisiin kauneustoimenpiteisiin ollakseen mahdollisimman hyvässä kunnossa perhematkalla. Lehden mukaan summa sisältää muun muassa erilaisia ihonkiristyksiä sekä huulten täyteaineita.

- Katielle ei ollut mitään väliä sillä, miten paljon rahaa hän kauneusoperaatioihin kuluttaa. Hän halusi näyttää lomamatkalla upealta, lähde kertoo.

- Hän ei juurikaan piittaa kuntoilusta, joten jos muutoksia voi tehdä leikkausten ja hoitojen avulla, hän tekee.

Lähipiirin mukaan syy panostukseen on avioliiton rakoilussa. Price haluaa näyttää kumppaninsa silmissä kaikista kauneimmalta ja onkin valmis tekemään mitä vain.

- Heidän seksielämänsä on menettänyt kipinänsä ja Katie yrittää kaikin tavoin pelastaa heidän liittonsa.

Ensimmäisen kerran Price meni veitsen alle ollessaan 18-vuotias. Tuolloin hänen rintansa suurennettiin. Sen jälkeen hän onkin käynyt lukuisissa erilaisissa toimenpiteissä.

Myös Pricen lomakuvat ovat olleet useampaankin kertaan monenlaisen kritiikin kohteena. Muun muassa hänen suuri innostuksensa rusketukseen on saanut fanit huolestumaan ja osa pelkää hänen vaarantavan jopa henkensä. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Sen lisäksi Pricen tyttären poseeraus Instagramissa julkaistussa perhekuvassa on saanut hänen seuraajansa hämilleen. Useimpien mielestä moinen poseeraus ei ole sovelias 9-vuotiaalle tytölle. Kuvan voit katsoa täältä.

Lue myös: Povipommi Katie Price suurennutti huuliaan entisestään - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat