Kuva: AOP

Kylie Jenner ja räppärikulta Tyga: Ero?

06.04.2017 14:45 - Senja Rapila

Kerrotaan, että Tyga on muuttanut rakkaansa luksuslukaalista pois Keeping Up With the Kardashians -ohjelman kuvauksen vuoksi.

Hetki on jo huhuttu siitä, että Kylie Jenner, 20, ja hänen räppärikultansa Tyga, 27, olisivat eronneet. Huhut eivät ole saaneet vahvistusta, kunnes nyt. Elite Daily uutisoi, että Tyga on todella muuttanut pois Kylie Jennerin luksuslukaalista.

Cosmopolitan kuitenkin väittää, että pariskunta ei olisi eronnut vielä lopullisesti, vaan pitää vain taukoa Keeping Up With the Kardashians -ohjelman kuvauksen vuoksi. Lehden mukaan Tyga tuntee, että häntä vähätellään kyseisessä ohjelmassa liikaa.

Tyga muutti Jennerin yli kuuden miljoonan dollarin arvoiseen taloon vain 10 kuukautta sitten. Pariskunta on ollut on-off -suhteessa vuodesta 2014 lähtien. Kaksikko julkisti suhteensa kuitenkin vasta vuoden 2015 puolella.

Vielä hiljattain huhuttiin, että Kylie olisi mitä todennäköisimmin tulossa ensi kesänä Suomeen, kun hänen räppärikultansa esiintyy ensi kesänä Ruisrockissa. Kaunotar vieraili Suomessa jo viime vuonna, kun Tyga esiintyi Lahdessa Summer Up -festivaaleilla.

Lähde: Elite Daily, Cosmopolitan

Lue myös: Kendall ja Kylie Jennerin lapsuuskuva räjäytti somen - tunnistatko kaunottaret?

Lue myös: Kylie Jennerin uusien meikkituotteiden nimet kohauttivat - "kiimainen", "hädin tuskin laillinen"...

Lue myös: Kylie Jennerin tuore, seksikäs Instagram-kuva suututti osan faneista: "Luulin, että olet fiksu"

Lue myös: Kylie Jennerin peppu ikuistettiin t-paitaan lähes paljaana - katso

Kilpailut

Uusimmat