Kuva: AOP

Vaikeudet selättänyt Miley Cyrus on tuoreessa kansikuvassa kuin eri nainen - katso herkkä otos

04.05.2017 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Näyttää siltä, että Miley on ottanut uuden alun monessakin suhteessa.

Laulajana ja näyttelijänä uraa luova Miley Cyrus, 24, on uransa aikana ollut runsaasti lehtien otsikoissa. Aina jutut eivät ole olleet mairittelevia, sillä Cyrusin menneisyyteen kuuluu muun muassa sekoilua huumeiden kanssa.

Tuoreessa Billboard-lehdessä Cyrus kuitenkin kertoo kääntäneensä uuden lehden elämässään. Se pätee niin henkilökohtaiseen elämään kuin musiikkiinkin.

Cyrusin mukaan hän on nykyään täysin kuivilla ja pilven polttelu on taakse jäänyttä elämää. Myös suhde Liam Hemsworthin kanssa kukoistaa, vaikka pariskunta ehtikin olla erossa pidemmän aikaa.

- En ole polttanut ruohoa kolmeen viikkoon. Se on pisin aika, jonka koskaan olen ollut ilman, hän kertoo haastattelussa.

- Haluan ympäröidä itseni ihmisillä, jotka saavat minut haluamaan muutosta.

Billboadin kuvissa Cyrus nähdään hyvin erinäköisenä, kuin mitä viime vuosina on totuttu. Hänen yllään on suloinen vaaleanpunainen mekko ja meikki on luonnollinen.

Näyttää todellakin siltä, että Cyrusin elämässä puhaltavat uudet raikkaat tuulet.

Kuva on kerännyt muutamassa tunnissa jo lähes 700 000 tykkäystä. Myös kommenteissa on nähtävillä fanien ilo siitä, että Cyrusin elämä on raiteillaan.

"Olet tehnyt paluun."

"Olen niin onnellinen tästä."

"Olen kaivannut sinua."

Olemme aiemmin uutisoineet muun muassa siitä, että Cyrusin huhutaan käyttäneen jopa LSD:tä. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Miley Cyrus yllättää upealla vedollaan - rivot esiintymiset taaksejäänyttä elämää?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat