Kuva: Warner Music Finland

Rap-artisti Cledos paljastaa suuren unelmansa - "Yksi juttu mitä haluan tehdä tänä vuonna"

01.06.2023 17:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Rap-artisti Cledos kertoo NRJ:n haastattelussa haaveistaan sekä paljastaa yllättävän artistin, jonka kanssa haluaisi tehdä yhteisbiisin.

Rap-artisti Cledos eli Vladislav Heponen, 24, vieraili NRJ:n aamun Niko Saarisen ja Julianna Jokelan haastateltavana eilen keskiviikkona. NRJ:n aamun lähetykset tehdään tämän viikon ajan Kauppakeskus Forumissa näyteikkunaan pystytetyssä studiossa.

Haastattelussa keskusteltiin muun muassa Cledoksen haaveista. Artisti on nimennyt aikaisemmin haaveekseen ostaa äidilleen asunto. Haave toteutui tämän vuoden huhtikuussa, kun artisti kertoi TikTok-tilillään tehneensä kaupat 500 000 euron asunnosta Helsingissä.

Jokela tiedusteli haastattelussa Cledoksen mahdollisista muista tulevaisuuden haaveista. Cledos kuitenkin kertoi, ettei hänellä ole tapana kertoa haaveistaan ja unelmistaan julkisesti. Sen sijaan hän keskustelee niistä paljon itsekseen.

Lopulta kuitenkin artisti paljastaa jotakin suurta tälle vuodelle.

– Yksi juttu mitä haluan tehdä tänä vuonna on mahdollisesti avata oma levy-yhtiö, Cledos kertoo.

Cledos nousi julkisuuteen vuonna 2017, kun hänen omakustanne depyyttisingle Töis nousi hitiksi. Cledoksen hittejä ovat muun muassa City feat. A36, Mis oot ollu?. Lisäksi hän on featannut muun muassa Isac Elliotin menestyshitillä 20min. Cledos on on saanut Emma Gaalassa ehdokkuudet Vuoden tulokas -, Vuoden rap/r'n'b - ja Vuoden artisti -kategorioissa. 

Fanit olivat laittaneet etukäteen NRJ:n aamulle kysymyksiä, joita he toivoisivat Cledokselta kysyttävän. Niko Saarinen kertoo monien halunneen tietää, kenen suomalaisen artistin kanssa Cledos haluaisi tulevaisuudessa tehdä yhteisbiisin.

– Cheek, Cledos vastaa hetkeäkään pohtimatta.

Aikaisemmin haastattelussa Cledos kertoi manifestoivansa. Niko Saarinen pohtiikin ääneen, voisiko tämä yhteisbiisi olla yksi Cledoksen manifestoiduista asioista.

– Voi olla, kuittaa Cledos.

– Jengi tykkää sanoa, että manifestoi paljon, mutta ne ei tee tekoja sen perään. Totta kai ne ei tapahdu. Muistakaa, että kun manifestoitte, niin pitää tehdä myös asioita sen eteen, että se tapahtuu, lisää Cledos.

Yhteisbiisi tulisi Cheekille eli Jare Tiihoselle kalliiksi. Vuonna 2018 uransa esiintyvänä taiteilijana lopettanut Cheek on lyönyt vetoa keväällä 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Tuomas Enbusken kanssa, ettei seuraavan 15 vuoden aikana esiintyisi millään virallisella keikalla, johon myydään pääsylippuja. Panokseksi vedolle asetettiin 100 000 euroa.

Cheek ei vetoa ole rikkonut, mutta sai ihmiset yllättymään viime joulukuussa. Silloin artisti lausui eräänlaisen motivaatiopuheen räppäri Costin eli Tuomas Kostiaisen Limbo-albumin avausraidalla. Se ei kuitenkaan Cledoksen mukaan ollut varsinainen ”feat”. Feat tarkoittaa sitä, että artisti on mukana jonkin toisen bändin tai artistin biisissä. 

Lue myös: Poliisinkin huomion herättäneet räppärit julkaisivat musiikkivideon - kuuntele uutuuskappale!

Lue myös: IS: Suomalaisräppärin somevideosta aloitetaan rikostutkinta: "Tietysti poliisin täytyy puuttua"

Lue myös: Ei vieläkään räppäri - Cledos paljastaa, miksi debyyttialbumi julkaistaan vasta nyt

Kilpailut

Uusimmat