Kaikki artikkelit

Kuumemittaria ei asiantuntijan mukaan tule ottaa pois kainalosta heti, kun se piippaa.
Tämän joulun hittituotteiksi ennustetaan kuulokkeita ja pelikonsoleita.
Älypuhelimesta on tullut osa jokaista arkipäivää, ja yhä useammat ovat riippuvaisia siitä. Vaikka luurin käyttö olisikin hallinnassa, tekee pieni tauko varmasti jokaiselle hyvää.
Musiikkituottajien mukaan äänitteiden myynti kasvoi ensi kertaa yli kymmeneen vuoteen. Musiikki pyörittää myös sosiaalista mediaa. 
Kolmannes suomalaisista eli 1,8 miljoonaa ihmistä kopioi musiikkia, elokuvia ja tv-ohjelmia laillisesti oman käyttöönsä. 
Ed Hardy -mallistostaan tunnetun vaatesuunnittelija Christian Audigierin tyttöystävä tiesi, miten ilahduttaa miestään tämän syntymäpäivänä.
Brittitähti Adelen 21-albumista on tullut ensimmäinen levy, joka on rikkonut miljoonan kappaleen myyntirajan iTunesissa Euroopassa.
Tuoreen selvityksen mukaan musiikki halutaan ilmaiseksi netistä, kertoo Yle. Digital Finlandin toteuttama selvitys paljastaa, että nuoret ovat jo tottuneet netin ilmaistarjontaan. Tästä koituu ongelmia erityisesti perinteisille levy-yhtiöille.
The Beatlesin kaikki biisit on mahdollista hankkia digitaalisesti itselleen, kertoo NME. Yksittäinen kappale maksaa noin 30 senttiä. Kappaleita myy BlueBeat.com-sivusto.
Tuttujen tähtien levyt halutaan edelleen fyysisinä levyinä, vaikka muuten musiikkia ladataan ahkerasti digitaalisesti.
Saksalaiset GMX- ja Web.de-nettipalvelut ovat perustaneet omat musiikkikauppansa. Palvelut ovat alkaneet myydä netissä kopiosuojaamatonta musiikkia mp3-tiedostoina.
Taloussanomien mukaan Apple harkitsee käynnistävänsä digitaalisen musiikin myynnin kaikkiin 27 Euroopan unionin jäsenmaahan, mikäli se voi hankkia maiden rajat ylittäviä lisenssejä kustantajilta ja tekijänoikeusjärjestöiltä.