Kuva: Fotolia

Flirttailun ammattilaiset paljastavat tehokkaimmat vinkit, jotka toimivat - kokeile

07.09.2017 17:45 - Karoliina Kotala

Flirttailu on oma taiteenlajinsa, joka vaatii paitsi itsevarmuutta niin myös harjoitusta. Ammattilaisten vinkeillä kuka tahansa voi kuitenkin oppia mestariflirttailijaksi.

Flirttailun asiantuntijat listasivat tehokkaiksi havaitsemansa keinot lähestyä kiinnostuksen kohdetta, joista jokaisen seuraa kannattaa ottaa vinkkiä. Heitä siis liika itsekriittisyys nurkkaan ja ota rohkeasti ensimmäinen askel, sillä vain harjoitus tekee mestarin.

Lähesty huumorilla

Huumori on erittäin tehokas ase flirttailussa, ennen kaikkea paras keino on lähestyä kiinnostuksen kohdetta itseironialla. Kyseinen tapaa viestittää toiselle, että olet huumorintajuinen etkä ota itseäsi liian vakavasti.

Älä lakkaa hetkeksikään kuuntelemasta

Kuuntele keskittyneesti vain henkilöä, jota lähestyt. Se osoittaa, että ole todella kiinnostunut hänestä etkä odota vain omaa suunvuoroasi.

Kehu soveliaasti

Jos henkilöllä, jota haluat lähestyä, on vaikkapa kauniit kengät tai silmälasit, sano se; kaikki ilahtuvat kohteliaisuuksista. Älä kuitenkaan kehu seikoista, joita ihmiset eivät voi muuttaa, kuten silmät tai sääret, se vaikuttaa pinnalliselta. Katso myös aina keskustelukumppaniasi silmiin, se herättää luottamuksen.

Nyökyttele

Jos haluat keskustelukumppanisi olevan kanssasi samaa mieltä, vakuuta hänet nyökytyksellä. Vastaa hänelle selkeästi mumisemisen sijaan ja nyökyttele päätäsi vastatessasi kysymykseen.

Etsi yhteisiä kokemuksia

Keskustellessasi uuden tuttavuuden kanssa, tartu kokemuksiin, jotka ovat teille yhteisiä. Oletteko kumpikin koiranomistajia, pidättekö matkailusta tai harrastatteko tennistä? Olipa asia mikä tahansa, ole kuitenkin rehellinen.

Lue myös: Oletko epävarma siitä, yrittikö hän flirttailla kanssasi? Asiantuntija paljastaa merkit

Lue myös: Ihastus näköpiirissä? Näin flirttailet hänelle sanaakaan sanomatta

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat