Kaikki artikkelit

Kaksikko julkaisi 1990-luvulla menestyneen yhteistyöalbumin.
Coverdale ja Jimmy Page julkaisivat vuonna 1993 menestyneen yhteistyöalbumin.
Aiemmin kuulemattomalla Scarlet-kappaleella soittaa lisäksi Blind Faith -yhtyeen basisti Ric Grech.
Page pitää Zeppelinin vahvuutena yhtenäisyyttä.
Jason Bonham soitti Zeppelinin paluukonsertissa rumpuja.
Williams ja Page ovat naapureita keskenään.
Led Zeppelinistä tutuksi tullut Jimmy Page ihastutti tv-katsojia 13-vuotiaana.
Kitaravalmistaja Gibson järjesti verkkosivuillaan äänestykseen, jossa etsittiin kaikkien aikojen parasta kitarasooloa. Kärkisijan haltuunsa nappasi klassikkojen klassikko, Jimmy Pagen taidonnäyte Led Zeppelinin Stairway To Heavenissa.
Legendaarisen Led Zeppelin -yhtyeen riveistä muistettava kitaristi Jimmy Page on saanut rauhanpalkinnon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun YK jakoi Pathways To Peace -palkinnon, kertoo Contactmusic.
Tuottaja Kevin Shirley on nostattanut blogikirjoituksellaan hurjat spekulaatiot koskien uutta legendakitaristien muodostamaa superbändiä. Yhtyeessä saatettaisiin huhujen mukaan nähdä Led Zeppelinin Jimmy Page, Aerosmithin Joe Perry ja Brad Whitford sekä Eric Clapton.
Led Zeppelin -kitaristi Jimmy Page on kertonut, ettei yhtye aio ottaa osaa vallalla olevaan rock-bändi-teemaisten videopelien villitykseen. Miehen mukaan Led Zeppelinin musiikkia kun on mahdotonta yrittää toisintaa.
Kitaristit Jack White ja legendaarisesta Led Zeppelinistä tuttu Jimmy Page ovat lytänneet Guitar Hero -pelin, kertoo NME. Heidän mukaansa peli ei ole esimerkiksi nuorille ideaali tapa lähestyä musiikkia.