Kaikki artikkelit

Kristiina Komulainen kertoo, että poliiseista tehdyt kantelut ovat osa poliisin työtä.
Kristiina Komulainen suunnitteli tarkkaan, mitä haluaa ja ei halua kuvata osaksi ohjelmaa.
Kuorosota-juontaja Kristiina Komulainen on paljastanut, että yksi tämän syksyn Kuorosodan tähdistä on fyysisesti suurikokoinen.
Kuorosotaa juontavalla Kristiina Komulaisella on yllättävä ongelma upeiden mekkojensa kanssa.
Tänään uudella tuotantokaudella alkavan Kuorosodan juontaja Kristiina Komulainen ei pääse muistamaan omaa isäänsä isänpäiväksi.
Kuorosodan juontajanakin tunnetusta Kristiina Komulaisesta on hänen uransa aikana kirjoitettu useampiakin lehtijuttuja. Nainen kertoo usein naureskelevansa kuvateksteille, joita hänestä on kirjoitettu.
Kuorosotaakin juontanut Kristiina Komulainen on kokenut korkokengillä kävelijä. Hän keksi Kuorosotaa tehdessä myös niksin, jolla vähän hölskyvätkin kengät pysyvät paikoillaan.
Voicen neljä iltaa käsittävä Muotiviikko-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ensi syys-lokakuun vaihteessa Helsingin Kaapelitehtaalla.
Kuorosodan kolmas kausi käynnistyy jo syksyllä. Kuorosodan juontajana jatkava Kristiina Komulainen paljastaa, millaista menoa haluaa nähdä tulevalla kaudella.
Kristiina Komulainen haluaa kasvattaa lapsensa vapaasti, mutta tiukkojakin sääntöjä löytyy. Julkisuuskuvan myötä ihmiset unohtavat, että hän on myös vastuullinen äiti.
Eilen sunnuntaina Kuorosodan finaalissa nähtiin suuria tunteita. Kuoronjohtajat Ilkka Alanko ja Marco Hietala myönsivät, että varsinkin nuoruusvuosina henkinen pahoinvointi on tullut tutuksi.
Kuorosota-ohjelman juontaja Kristiina Komulainen on totuttu näkemään ohjelmassa pukeutuneena lyhyisiin hameisiin. Neito sanookin, että kritiikkiä on tullut, kun päälle onkin laitettu housut.
Tänään television uutuuskisailuohjelmassa kisataan keittiössä. Ammattikokki seisoo selin kokkaajiin ja julkkiskokkaajat yrittävät noudattaa kuultuja kokkausohjeita.
Viime viikkoina kohahduttaneet julkkissuudelmat ovat saanet kansan vihaiseksi ja tyrmistyneeksi. Homofoorumi ranneliike.netin päätoimittaja Sami Mollgren ei oikein tiedä, mitä ajattelisi tapauksista.
Kuorosodassa nähtiin sunnuntaina helliä hetkiä, kun kuoronjohtajat Ilkka Alanko ja Marco Hietala muiskauttivat suukon toistensa suulle kesken suoran lähetyksen.
Marco Bjurström kertoi Maria!-ohjelman vieraana oman mielipiteensä viime viikon suutelukohusta. Maria Veitola ja Kristiina Komulainen suutelivat suorassa Venla-gaalalähetyksessä ja häiritsivät Ylen toimitusjohtajan palkinnonjakoakin lauantaina.