Kaikki artikkelit

- Meidän täytyy siirtyä ”yksi lääke ja yksi annos sopii kaikille” -ajattelumallista henkilökohtaisempaan lähestymistapaan, Liverpoolin yliopiston professori Munir Pirmohamed toteaa.
Naapuri löysi Jaken keittiön lattialta. Ja onneksi niin, sillä muuten Jake saattaisi olla kuollut.
Vapaaehtoinen koronakaranteeni sulki Lukas Leonin mielensä syövereihin, sillä hänen sydämensä tuntui särkyneen. Karanteeni kasvatti syksyllä syntyneen idean kappaleeksi.
Jos päänsärky iskee, voi apu löytyä muualtakin kuin pilleripurkista.
Erilaiset flunssat ja vilustumiset ovat valitettavan tuttuja monelle tähän vuodenaikaan.
Kokemuksen kautta puhuva Karl-Anthony Towns toivoo aineen käyttövapautta.
Lähenevän talven myötä yhä useampi suomalainen on saanut riesakseen erilaiset bakteeritaudit ja niihin lääkärin määräyksestä antibioottikuurin. Mutta mitä antibioottikuurin aikana on hyvä muistaa?
Suuresta tutkimuksesta selvisi, että jos syöt runsaasti ibuprofeenia viikon ajan, nousee riskisi sydänkohtaukseen merkittävästi.
Tutkijoiden mukaan seuraava askel olisi kehittää toimiva särkylääke olutta hyödyntäen.
Kaikille niille, jotka eivät erityisemmin rakasta liikuntaa, mutta haluavat pitää itsestään huolta, voi olla pian tarjolla hämmentävän helppo ratkaisu.
Poliisi kehottaa vanhempia tarkkailemaan nuorten touhuja.
Osittaisen, mutta pysyvän kuulonmenetyksen riski kohosi selvästi naisilla, jotka söivät säännöllisesti särkylääkkeitä vuosien ajan.
Amerikan vihatuimman miehen titteli on Martin Shkrelillä, joka nosti AIDS-lääkkeen hintaa mielivaltaisesti yli 5000 prosenttia.
Oletko koskaan miettinyt miten lääkkeet liukenevat nesteeseen? Hämmästyttävä video näyttää miten liukeneminen tapahtuu.
Tutkimuksen mukaan monien särkylääkkeiden sisältämä parasetamoli vaikuttaa tunne-elämään negatiivisesti.
Välillä lääkkeillä saattaa olla erikoisia sivuvaikutuksia, mutta tällä kertaa ne meinasivat tuoda miehelle melko harvinaisen asuinkumppanin.