Kaikki artikkelit

Akku voi tulla vaaralliseksi esimerkiksi vioittuessaan.
Akku voi tulla vaaralliseksi esimerkiksi vioittuessaan.
Mitkä ovat ihmisten suosikkiartistit torrent-sivustolla?  
Avatar on kaikkien aikojen menestynein elokuva myös teattereiden ulkopuolella. James Cameronin ohjaama scifi-tuotos oli nimittäin vuoden eniten laittomia latauksia kerännyt leffa.
Saarivaltakunnassa on saatu jälleen huolestuttavia lukuja laittomasta nettilatauksesta, uutisoi BBC.
Fin-tv-niminen nettisivusto on herättänyt tekijänoikeusjärjestöjen mielenkiinnon tarjoamalla suosittuja elokuvia katsottavaksi ilmaiseksi tai maksua vastaan. Sivuston ylläpidosta kerrottiin Voicelle suoraan, että sivu on laiton, mutta se ei ylläpitäjiä häiritse.
Suomessa valmistellaan lakimuutosta, jossa teleoperaattorien tehtäväksi tulisi seurata ja huomauttaa asiakkaidensa harjoittamasta laittomasta latauksesta. Asiasta kertoo Yle.
Kolme neljäsosaa suomalaisista ei pidä musiikin, elokuvien ja pelien laitonta lataamista hyväksyttävänä. Kulttuurin laillisen verkkojakelun yleistymisen suurimpana esteenä on kuitenkin se, ettei palveluja tunneta. Tulokset käyvät ilmi Taloustutkimus Oy:n tuoreesta tutkimuksesta.
Luovan työn tekijöiden ja yrittäjien teettämästä tekijänoikeusbarometristä selviää, että 16 prosentissa kotitalouksista ladataan Internetissä luvatta levitettyjä tiedostoja. Aiheesta kertoo Yle.
Oasis-yhtyeen Liam Gallagher ei ota paineita laittomasta musiikin lataamisesta. Miehen mukaan hän teki vastaavaa ollessaan itse nuori.
Kings Of Leonin menestysalbumi Only By The Night on kaikkien aikojen ladatuin albumi Briteissä.
Jenkkiläinen rockryhmä MGMT suunnitteli alun perin jakavansa tulevaa pitkäsoittoaan ilmaiseksi internetissä. Levy kuitenkin levisi verkkoon ennen aikojaan, mikä sai yhtyeen muuttamaan mieltään.
Japanissa piratisminvastainen taistelu on astetta kovempaa, kuin mihin meillä päin on totuttu. Uusi laittoman levityksen estokeino on ohjelma, joka levittää piratismia harjoittaneen yksityistiedot kaiken kansan nähtäväksi internetiin.
Tuore brittitutkimus paljastaa mielenkiintoisen seikan. Tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka lataavat eniten laittomasti musiikkia käyttävät myös eniten rahaa lailliseen musiikin hankkimiseen, kertoo Independet.co.uk.
Tuoreen brittiselvityksen mukaan vertaisverkoista ladataan lähinnä jo ennestään suosittujen artistien musiikkia, kertoo Taloussanomat nettisivuillaan. Suomalainen piraattiaktivisti kertoo, että vertaisverkoista on kyllä hyötyä myös tuntemattomille nimille.