Kaikki artikkelit

Mallit ja julkkikset ovat näyttäytyneet viimeisen kuukauden aikana tiuhaan klassikkohousuissa. Tämä trendi tuntuu tekevän tasaisin väliajoin paluun.
Aalto-yliopiston Hanne Jurmu ja Anton Vartiainen ovat voittaneet yhteismallistollaan Ranskassa järjestetyn Hyéres Fashion Festivalin Chloé-palkinnon.
Näyttelijä Jennifer Aniston avautui haastattelussa tyylistä ja muodista sekä paljasti kauneusvinkkinsä.
Tuoreessa Muotipersoona-artikkelissa omaa tyyliään esittelee malli ja yrittäjä Janina Fry. Suomalaiskaunottarelle muoti on henkireikä ja oman tyylinsä kaunotar kuvailee muuttuvan jatkuvasti.
Tällä kertaa Muotipersoona-juttusarjassa tyylistään kertoo mallitoimisto Paparazzin perustaja Laila Snellman. Muodin ja tyylin parissa jo pitkään työskennellyt nainen pohtii tämän hetken trendejä ja paljastaa, mitkä vaatekappaleet tulisi löytyä jokaisen suomalaisen naisen vaatekaapista.
Muotipersoona-juttusarjan tuoreimmassa osassa omasta tyylistään ja suhteestaan muotiin kertoo juontaja ja yrittäjä Anne Kukkohovi. Muotia rakastava kaunotar tunnustaa satsaavansa laatuun ja karsastavansa liian pieniä vaatteita.
Tällä kertaa Muotipersoona-juttusarjassa kuullaan ex-malli ja muotiyrittäjä Niina Kurkista. Nina's-vaateliikkeen omistajalle muodin merkitys onkin paljon enemmän kuin vain harrastus.
Muotipersoona-juttusarjassa tällä kertaa tyylistään kertoo mallinakin kunnostautunut ruokakolumnisti ja -kirjailija Sara La Fountain. Saraa voi seurata myös Avalta nähtävässä Täydellinen päivä –sarjassa.
Suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen raottaa tuoreessa Muotipersoona-artikkelissa suhdettaan muotiin, tyyliin ja työhönsä.
Voicen tuoreessa juttusarjassa esitellään jokaisella kerralla ajankohtainen muotipersoona. Sarjan ensimmäisessä osassa tyylistään ja suhtautumisestaan muotiin kertoo Olivia-lehden nettisivuilla suosittua Paras aika vuodesta -blogia kirjoittava Stella Harasek.