Kaikki artikkelit

Levytuottajan tehtävissä Ruuska etsi tähtiä suomalaiselle musiikkikentälle. Omassa levy-yhtiössä toimenkuva on laajentunut - hän luotsaa yritystään kansainvälisille vesille.
Musiikkivideoissa on kautta aikain nähty vähäpukeisia kaunottaria tunnetuista näyttelijöistä huippumalleihin. Kokosimme lyhyen listan musiikkivideoista, jotka ovat saaneet tähdikseen ehkä maailman seksikkäimmät naiset, vaikka makuasioista ei voinekaan kiistellä.
Tinie Tempah ja Arcade Fire keräsivät eniten palkintoja tämän vuoden Brit Awardseissa Lontoossa.
Maailman suurimpiin levy-yhtiöihin lukeutuvat Warner Music, Sony, EMI ja Universal Music joutuvat Torrentfreak-sivuston mukaan maksamaan kanadalaisille artisteille lähes 36 miljoonan euron korvaukset.
Kotimaiset muusikot muistelevat 13. joulukuuta menehtynyttä huipputuottaja T.T Oksalaa. Oksala on tuottanut lukuisia suomalaisyhtyeitä, muun muassa Fintelligensiä, HIM:iä, Stratovariusta, Sielun Veljiä, Lordia ja Ultra Brata.
Teosto tilitti joulukuussa musiikin tekijöille ja kustantajille runsaat 7,5 miljoonaa euroa.
Musiikkifestivaalien järjestäjiä varoitellaan maksamasta artisteille liian suuria keikkapalkkioita Briteissä.
Kolme neljäsosaa suomalaisista ei pidä musiikin, elokuvien ja pelien laitonta lataamista hyväksyttävänä. Kulttuurin laillisen verkkojakelun yleistymisen suurimpana esteenä on kuitenkin se, ettei palveluja tunneta. Tulokset käyvät ilmi Taloustutkimus Oy:n tuoreesta tutkimuksesta.
Radiohead-yhtyeen laulajan Thom Yorken mukaan piratismi ja laiton lataaminen on tehnyt tehtävänsä. Mies veikkaa, että koko musiikkibisnes on tullut tiensä päähän.
Luovan työn tekijöiden ja yrittäjien teettämästä tekijänoikeusbarometristä selviää, että 16 prosentissa kotitalouksista ladataan Internetissä luvatta levitettyjä tiedostoja. Aiheesta kertoo Yle.
Suomen musiikkivienti kasvoi selvästi vuonna 2008.
Eurooppalaiset latasivat toissa vuonna laittomasti musiikkia, elokuvia ja tv-ohjelmia kaikkiaan kymmenen miljardin euron arvosta.
Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tekemän selvityksen perusteella ulkona myytävän ruoan hygieeninen laatu on keskimäärin heikentynyt.
Musiikkiyhtiöiden jättisatsaukset tuotekehitykseen jopa 5 miljardia dollaria vuodessa. Tämä selviää Lontoossa maanantaina julkaistusta selvityksestä.
Uusi musiikkisoitin on kehitetty nimenomaan syntymättömille vauvoille, jotta vielä mahassa lapset voisivat kuunnella musiikkia.
RIAA ja neljän lapsen yksinhuoltaja kohtaavat jo kolmannen kerran oikeudessa. Kumpikaan ei hyväksy tuomarin määräämä korvaussumma.