Kaikki artikkelit

Tokasikajuttu tulee ensi-iltaan lokakuussa.
Yhtyeen jäähyväiskeikka heitetään Helsingissä.
PKN edusti Suomea Euroviisuissa 2015.
Legendaarinen punk-bändi tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.
Pertti Kurikan Nimipäivistä ei tylsää videota saa. Ei myöskään tällä kertaa kun yhtyeen rumpali Toni ja solisti Kari mainostivat huomista tv-esiintymistään. 
Pertti Kurikan Nimipäivät on tehnyt minuutin mittaisen kipaleen, jolla pakolaiset toivotetaan tervetulleiksi.
Maija Vilkkumaa pohtii, miksi Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtye jäi ilman paikkaa Euroviisujen finaalissa. Hän myös povaa, kenessä muusikossa olisi ainesta voittaa viisut ensi vuonna.
Pertti Kurikan Nimipäivien Kari Aalto ja Sami Helle naurattivat toimittajaa kertoessaan huvipuistokokemuksestaan Wienissä. 
Pertti Kurikan Nimipäivät jännittää illan seminifinaalia, jossa selviää, pääsekö yhtye finaaliin. Tavoite kuitenkin on selvä, ja ollut alusta asti: voitto. 
Pertti Kurikan Nimipäivät on kenties Euroviisujen seuratuin yhtye. Neljän miehen muodostama kokoonpano kun soittaa vanhaa kunnon punkkia - ja sitä ei Viisuissa ole totuttu kuulemaan.
Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyeen basisti Sami Helle ei tiennyt, mitä hänen fanituksestaan seuraisi kun hän hiljattain antoi haastattelun Radio Citylle.
Yhtyeen manageri vahvistaa Ilta-Sanomille Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen keulahahmon lopettamisajatuksen.
Hämeenlinnan vankilan asukkaat ovat alkaneet kerätä kolehtia, jotta saisivat uuden menopelin PKN-rumpalille. Voicen iltapäiväjuontajat soittivat vankilan pastorille ja kyselivät lisää tapauksesta.
Posti julkaisee punk-henkisen postimerkin Suomen viisuedustajan kunniaksi.
Herkistä rock-biiseistään tunnettu Jonne Aaron toivoo sydämensä pohjasta, että Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen miehet palaavat Euroviisuista kotiin voittajina.
Erikoismies Samuel kävi haastattelemassa UMK voittajaa Pertti Kurikan nimipäiviä. Millä fiiliksillä miehet lähtevät edustamaan Suomea euroviisuihin? Kuuntele parhaat palat aamun lähetyksestä!