Kaikki artikkelit

The Voicen Suuri Rakkauskysely paljasti, että räp-tähdellä riittäisi ottajia.
Myös miehet tietävät, miten voi huijata lauenneensa.
Kun miehesi fantasioi, hänen mielessään saattaa joskus olla joku näistä kaunottarista.
Vaikka monesti ajatellaan, että mies laukeaa aina, löytyy myös niitä kaksilahkeisia, jotka saavat harvoin tai ei koskaan orgasmin yhdynnässä.
Kun mies ajautuu haaveilemaan vakavasta suhteesta tähden kanssa, hänen mielessään pyörii yksi sun toinenkin viehättävä laulaja.
Jopa 16 % kertoo, ettei koskaan laukea yhdynnässä.
Miehet haaveilevat seksistä usein, mutta harva päätyy harrastamaan lakanapainia satojen naisten kanssa. Suomalaismiehet paljastavat, kuinka monta partneria heillä on todellisuudessa ollut.
Yksi, neljä vai yli kymmenen? The Voicen Suuri Rakkauskysely selvitti, kuinka monta sänkykaveria suomalaisnaisilla keskimäärin on ollut.
Jos miehet saisivat päättää, kerran viikossa lauantaisaunan jälkeen ei riittäisi mihinkään.
The Voicen Suuri Rakkauskysely kartoitti, kuinka moni nainen päätyy näyttelemään lakanoiden välissä. Yli puolet tunnustaa tehneensä niin.
Hyvä suhde ei välttämättä vaadi intohimoista seksiä, äidit toteavat. Jopa 86 % The Voicen kyselyyn vastanneista ajattelee, kumppanuuden olevan kiihkeää lakanajumppaa tärkeämpää.
Kun suomalainen nainen ajautuu unelmoimaan seksistä tähden kanssa, hyvin moni päätyy mietteissään laulajakomistuksen käsivarsille.
Naisväellä valahtavat polvet veteliksi, kun miehen lihakset tai komeat kädet lähestyvät. Silti yksi vartalonosa oli vielä ylitse muiden.
Moni mies varmasti miettii, että kuinka paljon miehen strategisilla mitoilla todellisuudella on seksin nautinnollisuuden kanssa merkitystä. Suomalaisnaiset päästävät miehet miettimästä, ja kertovat, miten asian laita on.
The Voicen Suuri Rakkauskysely paljasti, että naisen povi on vasta kolmanneksi kiihottavin paikka.
Moni nainen haaveilee, että saisi harrastaa seksiä useamman kerran viikossa.