Talleta korona-arkesi historian kirjoihin!

RadioPlayn Koronapäiväkirja-podcast on kaikkien meidän yhteinen aikakapseli, johon kootaan tunnelmia, ajatuksia, oivalluksia ja kokemuksia tältä erikoiselta poikkeusajalta. Mitä tästä ajasta muistetaan viiden vuoden kuluttua? Entä kymmenen?

Kuuntele Koronapäiväkirja-podcast Radio Playssa:  radioplay.fi/podcast/koronapaivakirja

Nyt myös sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada äänesi kuuluviin ja päästä tekemään historiallista podcast-sarjaa! Lähetä ääniviesti WhatsAppilla numeroon 044 452 75 54. Aloita viesti kertomalla nimesi, asuinpaikkakuntasi sekä päivämäärä päivältä, jolloin viestin äänität. Tämän jälkeen sana on vapaa! Päiväkirjamerkintäsi voi olla noin 2-5 minuutin pituinen.

Voit esimerkiksi kertoa, miltä koronaeristys on tuntunut? Mitä muistoja tältä ajalta jää päällimmäiseksi mieleen? Millaista on ollut työskennellä tai opiskella etänä? Oletko leiponut elämäsi parhaat sämpylät tai polttanut pannukakun uunissa? Mikä on ollut korona-ajan paras oivallus tähän mennessä? Kaikki kokemukset, mielipiteet ja muistot ovat yhtä arvokkaita, ääneen sanomisen ja tallentamisen arvoisia!

Liity mukaan kasvavaan joukkoon Koronapäiväkirjan päivittäjiä!