Uusimmat

Larian Studiosin hittipeli on käännetty vihdoin konsoleille. Kymmeniä vuosia ihastuttaneiden RPG-pelien juuret omaavan Divinity: Original Sins 2 -pelin Definitive Edition avaa konsolipelaajille valtavan valintojen fantasiamaailman.
MARVEL’s Spider-Man tuntuu tuoreelta, jännittävältä ja monisyiseltä. Insomniac on onnistunut luomaan supersankaripelin, jota kaikki ovat odottaneet. Pelattavuuden tasosta paistaa läpi kehittäjien rakkaus naapuruston seittikaveria kohtaan.
Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyrin suurin ongelma on, että se yrittää olla enemmän kuin mihin sen rahkeet riittävät. Peli on äärimmäisen iloton tapaus, jossa Kaaoksen ja Imperiumin joukkojen välinen kymmenen tuhannen vuoden sota, on taantunut puuduttavaksi läpsyttelyksi, joka onnistuu viihdyttämään vain hetkittäin.
Elokuvamaisesta juonenkulusta sekä vaihtoehtoihin ja valintoihin pohjaavista tarinavetoisista videopeleistä tunnetun Quantum Dreamin työstämä Detroit: Become Human vetää maton alta kovimmiltakin epäilijöiltä.
Spider-Man, Marvelin tunnetuimpiin kuuluva sarjakuvahahmo, saavuttaa historiassaan uuden luvun tähdittäessään syyskuussa ilmestyvää uutta videopeliä. Ainoastaan PS4 -konsolille julkaistava peli näkee päivänvalonsa syyskuun seitsemäs päivä.
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun voitosta kisattiin MM-tasolla.
Kauan odotettu Vampyr iskee pöytään 1900-luvun alun Lontoon täydeltä pimeitä kujia ja kuolemattomia vampyyreitä. Dontnod Entertainmentin tuorein tekele jää hyvästä asetelmasta huolimatta kuitenkin vaisuksi kokemukseksi.
Vuodesta 2011 saakka pelaajien hermoja haastavuudellaan koetellut Dark Souls sai tässä kuussa odotetun Remastered versionsa. Onko se kaiken odotuksen arvoinen? Ei ole.