Uusimmat

Pelaajat ovat suunnanneet viime vuonna kuolleen seksuaalirikoksista tuomitun liikemiehen Jeffrey Epsteinin yksityissaarelle.
The Last of Us part II:ssa on huonompi tarina, huonompi kenttäsuunnittelu ja se on edeltäjäänsä huonompi peli. Se on siis kaikin puolin normaali mestariteoksen jatko-osa.
Pelaajat huomasivat, että tuoreessa päivityksessä ei olekaan poliisiautoja.
Little Devil Inside -pelin tiettyjen hahmojen on katsottu vahvistavan rasistisia stereotypioita.
ASTRO Gaming tarjoaa A50 headsetin ja C40-peliohjaimen muodossa pelaajille priimaa, mutta tuotteiden hinnat on osittain hinnoiteltu yläkanttiin.
Ikonisen Final Fantasy 7:n Remake on yhtä aikaa sekä tervetullut paluu rakastettuihin maisemiin että ensimmäinen episodi tarinasta, joka olisi saanut jäädä julkaisematta ennen kuin se on valmis.
Resident Evil 2 Remake oli viime vuoden alussa ilmestyessään varsin positiivinen pommi jo varsin taantuneessa Resident Evil saagassa. Toki Resident Evil 7 onnistui räjäyttämän pankin tätä ennen, mutta uudelleentehtyjen saralla kakkonen oli ykkönen. Capcom ei jättänyt kultakimpaletta suinkaan vuolematta, sillä huhtikuun alussa julkaistu Resident Evil 3 Remake kulkee - vähän turhankin tiukasti - samoja latuja kuin edeltäjänsä.
Muutamia vuosia sitten markkinoille tulleen Nioh-toimintaseikkailun jatko-osa asettaa riman korkeammalle kuin edeltäjänsä.