Uusimmat

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun voitosta kisattiin MM-tasolla.
Kauan odotettu Vampyr iskee pöytään 1900-luvun alun Lontoon täydeltä pimeitä kujia ja kuolemattomia vampyyreitä. Dontnod Entertainmentin tuorein tekele jää hyvästä asetelmasta huolimatta kuitenkin vaisuksi kokemukseksi.
Vuodesta 2011 saakka pelaajien hermoja haastavuudellaan koetellut Dark Souls sai tässä kuussa odotetun Remastered versionsa. Onko se kaiken odotuksen arvoinen? Ei ole.
Jos luulit, että kreikkalaisjumalat alamaailmaan nuijineen sotajumala Kratosin matka oli ohi, niin olet väärässä. Huhtikuussa julkaistun uudistuneen God of War -pelin myötä isän kädestä saavat skandinaaviset viikinkijumalat.
Yhdysvaltain Montanassa sijaitseva vuoristoinen piirikunta on vallattu vaarallisen kultin toimesta. Eden’s Gate -kulttia johtaa “Isä”, Joseph Seed, joka ei kaihda mitään keinoja pysyäkseen kiinni vallan kahvassa. Tervetuloa Hope Countyyn.
On kulunut noin vuosi siitä kun Capcom julkaisi Resident Evil 7: Biohazardin. Peli uudisti Resident Evil pelisarjan täysin ja sitä pidetään yhtenä vuoden 2017 parhaista kauhupeleistä. Onko pelistä nyt julkaistu Gold Edition hintansa väärti?