Voice.fi uusimmat

Playstation 4:lle huhtikuussa julkaistava Days Gone osoittautuu ennakkopelin perusteella todelliseksi avoimen maailman selviytymiskauhupeliksi.
Kuvalla on yli 2000 tykkäystä.
Artisti ilmoittaa asiasta Instagram-sivullaan.
Huippumalli esittelee sosiaalisessa mediassa nykyään enemmän perhettään kuin kroppaansa.
Univormu on selkeästi monien mieleen.
Vuosia sitten olin työskennellyt projektin parissa, joka ei mennyt odotusten mukaan. Olin mielestäni epäonnistunut ja surkea. Ystäväni lohdutti mua silloin sanomalla: “Tää oli siun eka lettu. Seuraavasta tulee jo ihan varmasti pitsireunainen ja sileä”.
Aikuisena olemisessa minusta ehdottomasti parasta on se, että alkaa pikkuhiljaa hahmottua se kuka on, mistä on tulossa ja minne on menossa. Aina sekään ei ole ollut mulle täysin kristallinkirkas, se ajatus meinaan, mutta mitä enemmän vesi on virrannut Vantaassa, on tämä kaikki alkanut hahmottumaan.
Näin sanoo Antti Holma Auta Antti -podcastissaan. Tämä toteamus toimi mulle viimeisenä katalysaattorina aloittaa kirjoitustyö ja tässä olen, samoin sinä, uunituoreen blogini äärellä.
Ootko koskaan halunnut voittaa niin paljon, että olet valmis tekemään mitä tahansa sen voiton eteen? Ootko koskaan menettänyt suorituksen aikana häviön pelossa hermot niin pahasti, että huudat kitarisat lepattaen niin kovaa, että silmissä kirjaimellisesti pimenee ja joudut istumaan alas koska happi uhkaa loppua? Mä oon.
Laulajatar saapui gaalaan 50-lukua henkivässä lookissa.
Andersonin ystävien mukaan parin suhteessa on lukuisia varoitusmerkkejä.
Jenner julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa nautiskelee auringon lämmöstä yhdessä 1-vuotiaan Stormin kanssa.
Kuvat otettiin The New York Timesin juttua varten.
Julkkispari osui paparazzin kameran eteen.
Elokuva ei kuitenkaan ole vielä tekeillä, sillä traileri on tehty puhtaasti huvin vuoksi.
Kuvista on helppo päätellä, että Lopez treenaa paljon.