Mies, jaksatko tehdä yli 40 punnerrusta? Paljastaa yllättävän terveysriskin

Tuore tutkimus selvitti mielenkiintoista tietoa sydänsairauksiin liittyen.

Vältä selkävaivat! – Näin rakennat toimivan työpisteen

Monet meistä istuvat työpäivän aikana lähes yhtäjaksoisesti jopa kahdeksan tuntia. Ei siis ole samantekevää, minkälaisella tuolilla istut. Myös sopivan työpöydän valintaan kannattaa kiinnittää huomiota.

Kim Kardashianin vessaselfie paljastaa huikeat vatsalihakset

Sosiaalisen median supertähti ei ujostele esitellä avujaan.

Suosittelemme

Uusimmat

Todistin hiljattain työyhteisössäni varsinaista otsatukkabuumia. Ensin rohkeni yksi pätkäistä itselleen rohkean, kulmakarvoja hivelevän trendiotsiksen.
Voi juku, (yritän vähentää kiroilua) kuinka haluaisin kertoa vaikka ja mitä häistämme jo etukäteen, mutta haluan pitää osan vielä salaisuutena, sillä voipi olla, että joku tulevista vieraistamme lukee tätä postausta! Voin kuitenkin jo jotain paljastaa, toivottavasti löydätte pientä inspiraationpoikasta!
Kuivasampoo ei ole mikään uusi juttu, mutta hallelujaa, jos et vielä ole löytänyt sitä omiin hiusrutiineihisi. Aion viimeistään nyt upottaa sinut sen saloihin. Jos kuivasampoosta vouhkaaminen on tähän mennessä ollut mielestäsi täysin turhaa, olet saattanut käyttää sitä väärin.
Eräänä torstaina päätin, että nyt riittää. Nyt en kestä enää yhtäkään puolisoni puujalkavitsiä (viimeisimpänä tuotoksena: Mitkä ovat savolaisten vuohien juhlat? KILIPAILUT!!), en pysty enää tuijottamaan samaa seinää kirjoittaessani tekstiä, en halua tehdä itse ruokaa, en halua puhua kellekään, en halua muistutusta arjen realiteeteista. Haluan elää hetken jossain toisessa todellisuudessa. Päätin lähteä minimäämatkalle.

Kaupalliset yhteistyöt

Monet meistä istuvat työpäivän aikana lähes yhtäjaksoisesti jopa kahdeksan tuntia. Ei siis ole samantekevää, minkälaisella tuolilla istut. Myös sopivan työpöydän valintaan kannattaa kiinnittää huomiota.
Moni tekee uuden vuoden kunniaksi joko pysyviä tai kokeilevia muutoksia ruokavalioonsa. Jos olet päättänyt luopua lihasta tai haluaisit testata, millaista on syödä kasvispohjaista ruokaa, kurkkaa seitsemän Nyhtökaura-lähettilään lempireseptit.
Kinkku kruunaa lihansyöjän joulupöydän. Mutta mitä laittaa tarjolle joulupöytään, jos liha ei kuulu ruokavalioon arkenakaan? Kokosimme herkulliset vaihtoehdot kasvissyöjän joulupöytään.
Ikuisen nuoruuden tavoittelu ei ikävä kyllä ole mahdollista. Onneksi on kuitenkin olemassa keinoja, joilla ikääntymisen merkkejä ihossa voi yrittää hidastaa.
Joulu ei välttämättä ole ihanaa aikaa allergiselle. Joka paikka tulvii tuoksuja, jotka voivat aiheuttaa ikäviä oireita. Allergisen kannattaa tarkistaa kodin lääkevarasto hyvissä ajoin ennen joulua, jotta joulusta voi nauttia ilman kutinaa ja aivastelua.
Jouluna mässäily on kivaa siihen asti, kunnes iskee ähky ja sen mukanaan tuoma tuskainen olo. Rantapallo vatsan paikalla tai kiire vessaan pilaavat taatusti hyvänkin joulumielen, joten varaudu niihin jo hyvissä ajoin ennen mässäilymaratonia.
Kurkista jääkaappiisi. Mitä asioita sinä voisit karsia ruokavaliostasi tai edes vähän vähentää, jotta maailma voisi paremmin?
Mitä hankkia lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Aidot elämykset ja yhteinen aika perheen ja ystävien seurassa ilahduttavat varmasti lahjan saajaa.
Sinulle ystävä, jota rakastan: "Mietin, että missä on se ihminen, jota tarvitsen nyt eniten?"