Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

Fanit ovat epäilleet jo pitkään, ettei poptähdellä ole asiat hyvin. Tuore Instagram-video ei laannuttanut epäilyjä, päinvastoin.

Muistatko Täydelliset naiset -sarjan komean puutarhuri Johnin? Tältä hän näyttää nykyään

Jesse Metcalfe näytteli suosikkisarjassa Gabriellan rakastajaa, Johnia.

Kylie Jenner suurensi rintojaan kirurgian avulla? Tuore video vakuutti fanit täysin

Yhden lapsen äiti ei ole koskaan myöntänyt, että hän olisi käynyt kauneusleikkauksissa.

Uusimmat

Ystävästäni tuli tuplamaisteri. Ei siis maisteri, vaan TUPLAmaisteri (!?). Kuten monilla muilla valmistuineilla tai juhlapäivää viettävillä, vallitseva tilanne muutti juhlasuunnitelmia radikaalisti. Juhlasankarin piti olla juhlimassa Ruotsissa, vaan eipä sitten ollutkaan. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä juhlia voi myös täällä Suomessa ja niinhän sitä siis tehtiin!
43 postausta ja vähintään yhtä monta kokemusta rikkaampana, on tullut aika päättää opiskelut ja myös blogini. Mitä tästä vuodesta jäi käteen?
Kuten jotkut jo tietävätkin, en ole mikään keittiössä viihtyvä Rouva Leipuri Hiiva. Olen kuitenkin oppinut tekemään yhden leipomuksen ja se on ah, niin herkullinen pekaanipähkinäpiirakka!
Oli aika suorittaa koulutukseen kuuluva soolovaellus. Tämä tarkoitti itselleni ensimmäistä yötä yksin metsässä. Ajatus oli hieman kuumottava, mutta todellisuus olikin jotain ihan muuta.

Kaupalliset yhteistyöt

On aika ottaa selvää, millaista on suomalaisten seksielämä.
Liikkuvatko punkit vain kesäisin? Entä onko kynsilakasta hyötyä punkin poistamisessa? Lue, ovatko väittämät totta vai tarua.
Muistutatko enemmän Greyn anatomian Meredithiä vai vaikkapa Vikings-sarjan Lagerthaa? On aika ottaa selvää.
Entiselle työnantajalleni: ”Täytit työpaikkakiusaajan kriteerit”