Kommentit, jotka suomalaisten pitäisi lukea - Chachi Gonzales esitteli äitiyspakkauksen, some sekosi

Suomi kerää ylistystä Jukka Hildénin Chachi-rakkaan seuraajilta.

Uutta Muumimukia sulostuttaa vähemmälle huomiolle jäänyt hahmo - katso kuvat uutuusastioista

Uudet astiat jäävät Arabian vakituiseen valikoimaan.

Uusimmat

"Päättelin itse ja säästin" tulee joskus olemaan kirjani nimi ja nyt kerron teille miksi. Oli eräs alkukesäinen arkipäivä vuonna 2012, kun se tapahtui. En muista luinko silloisen työpaikkani lounastauolla Seiskaa, vai selasinko päämäärättömästi Facebookia, mutta sinä päivänä keskivertoa kohmeisemmat aivoni nappasivat uutta järkyttävää informaatiota sisäänsä. Tajusin, että Piku G ja Cheek eivät olleetkaan sama asia.
Lapin lumisuus on jäänyt taakse. Kotiinpaluu jännitti kovasti. Kieltämättä hiljainen koti sekä pimeän sateinen ja ruuhkainen Helsinki ei tuntunut hirveän houkuttelevalta ajatukselta...
En harrasta uuden vuoden lupauksia, mutta joitain tavoitteita haluan silti itselleni asettaa. Kivuton elämä oli 2019 tavoitteeni. Ja olen mielettömän onnellinen, että onnistuin siinä todella hyvin.
Viimeinen harjoitteluviikko Pyhällä on pyörähtänyt käyntiin. Oppeja, oivalluksia ja kokemusta on karttunut paljon. Helppoa ei ole todellakaan ollut, mutta jokainen vastatuuleen tarvottu ylämäki on opettanut pärjäämään. Rakkaus ja arvostus kotimaatani kohtaan on myös vain noussut.

Kaupalliset yhteistyöt

Radio Novan juontaja Anssi Honkanen testasi, miltä tuntuu, kun imuroinnista ei tarvitse murehtia.
Radio Novan juontajat Anssi Honkanen, Niina Backman, Minna Kuukka ja Esko Eerikäinen jakavat omat matkailuvinkkinsä. Mihin näistä kohteista sinä matkustaisit mieluiten?
Ota käyttöön nämä vinkit, niin arkesi pelastuu – tai ainakin siivoaminen helpottuu.
Joulun paras tunnelma syntyy levosta ja yhdessäolosta, ei suinkaan siivoamisen aiheuttamasta stressistä ja riitelemisestä. Loppujen lopuksi siisti yleisilme syntyy nopeasti muutaman helpon vinkin avulla.
Onko sinulla uutuus- ja klassikkosarjojen juonikuviot sekä henkilögalleria hallussa? Oletko laatusarjojen intohimoinen fani ja tähtitietäjä? Tekemällä testin saat selville sarjatietämyksesi tason.
Lähes jokainen meistä omaa jonkun huonon tavan liikenteessä, ja joulun liikenneruuhkassa ne saattavat korostua.
Tuskailetko joululahjahankintojen kanssa? Kokosimme jokaiselle kukkarolle sopivat lahjavinkit 3-99,95 eurolla.
Kokoa pikkujouluihin tai joulupöytään herkullinen juustotarjotin, joka katoaa taatusti viimeistä murua myöten.
Sinulle lapseni isä: "Olen toivonut, että ottaisit yhteyttä"