Tiesitkö? Harry Potter -elokuvan lopussa on "salainen seksikohtaus"

Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvan lopputeksteissä on yksityiskohta, joka monen mielestä kertoo seksin harrastamisesta.

Suomalainen twerk-tähti Tinze ryhtyi artistiksi, mutta ei laula biiseillään - "Uuden ajan konsepti"

Tinze, eli Tia-Maria Sokka, on solminut levytyssopimuksen ja tähtää musiikillaan kansainvälisille markkinoille. Hän pitää huolen, että hänen musiikkinsa pistää pyllyt pyörimään.

Kaipaatko jo kampaajalle, hierojalle tai kosmetologille? Nämä haluat tietää poikkeusajan palveluista

Arveluttaako ajan varaaminen? Haastattelimme kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisia siitä, kuinka koronavirus vaikutti heidän arkeensa ja kuinka se huomioidaan vastaanotolla.

Uusimmat

Oli aika suorittaa koulutukseen kuuluva soolovaellus. Tämä tarkoitti itselleni ensimmäistä yötä yksin metsässä. Ajatus oli hieman kuumottava, mutta todellisuus olikin jotain ihan muuta.
Mihin terve ihminen tarvitsee sähköpyörää? Näköjään on ylimääräistä rahaa laittaa noin kalliiseen menopeliin? Nämä olivat kommentteja, joita kuulin useammaltakin taholta kertoessani sähköpyörästäni. Molempiin kuittailuihin minulta löytyy erittäin pätevät perustelut, jotka toivottavasti antavat ajattelemisen aihetta muillekin.
No niin! Vihdoinkin pääsin kirjoittelemaan uutta postausta uudella tietokoneella! Melkoiset viikot takana ja nyt on aika hetkeksi hengähtää ja pohtia, että mitä tässä on nyt sitten tapahtunut.
Moni harmittelee tällä hetkellä peruuntuneita kesälomamatkoja. Lohdutuksena voidaan kuitenkin todeta, että Suomi on maailmalla kiinnostavimpien matkailukohteiden aallonharjalla. Me asumme täällä ja nautimme siis ennennäkemätöntä kotikenttäetua! Nyt silmät ja korvat auki, mitä kaikkea täällä onkaan tarjolla.

Kaupalliset yhteistyöt

Muistutatko enemmän Greyn anatomian Meredithiä vai vaikkapa Vikings-sarjan Lagerthaa? On aika ottaa selvää.
Maailmaa voi muuttaa esimerkiksi suosimalla kasvisruokaa.
Ystävälleni, jonka kanssa kasvoimme erilleen: ”Pelkään sinua edelleen”