Marita Taavitsainen paljastaa: muutti unelmiensa asuntoon

Laulaja Marita Taavitsainen iloitsee uuden kotinsa olevan tilava ja valoisa.

Jackass-kollega jyrähti Bam Margeralle - 'Olet kuolemassa enkä voi auttaa sinua'

Steve-O jyrähti ystävälleen sosiaalisessa mediassa ja pyysi tätä myös pelastautumaan.

Adam Lambert ja Black Eyed Peas tähdittävät Radio Nova -festivaaleja - mukana myös muita huippuartisteja

Lambertin lisäksi lavalle astelevat muun muassa Jason Derulo sekä Black Eyed Peas.

Katja Ståhl kertoo tv:ssä rehellisesti vaikeista vuosistaan: "Olin ihan pihalla"

Ståhl nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uuden kauden avausjaksossa.

Stephen Kingin kauhuklassikosta julkaistaan elokuva - hyytävä traileri julki

The Boogeyman -kirjaan perustuva samanniminen elokuva julkaistaan kesäkuussa.

Uusimmat

Toimituksen valinnat

UMK:n yllätyssuosikiksi noussut Käärijä voisi menestyä riskaabelilla biisillään hyvin Euroviisuissa, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Tavastialta poistui illan päätteksi herkistyneitä, mutta hymyileviä ja onnellisia kuuntelijoita. Ville Valo on tullut takaisin ja antoi juuri sen, mitä fanit halusivat, kirjoittaa toimittaja Lauri Kujanpää.
Robin Packalen ei koe olevansa ennakkosuosikki Uuden musiikin kilpailussa. Miestä on jo pitkään haluttu mukaan kisaan, ja nyt hän kertoo, miksi päätti osallistua.
Benjamin haluaa jakaa mielipiteitä UMK-kappaleellaan Hoida mut.

Kaupalliset yhteistyöt

Jouluna on lupa laiskotella! Kun konvehtirasiat on avattu ja vatsat täynnä joulupöperöä, on aika kaivautua sohvan nurkkaan ja aloittaa koko joulunpyhät kestävä sarjamaraton. Kannattaa tutustua ainakin näihin kolmeen kotimaiseen uutuussarjaan.
Koko elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, ja niistä moni on tapahtunut juuri jouluna. Lue neljä koskettavaa tarinaa, jotka ovat täynnä joulun taikaa ja tunnelmaa.
Mikä olisikaan parempaa kuin kasata kinkkuleivät ja suklaakonvehdit vadille ja hautautua pyhiksi sohvannurkkaan nautiskelemaan? Vuoden viimeisessä jaksossa Stream Team -posse niputti tämän vuoden parhaimmat sarjat joulumme iloksi.
Koko elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, ja niistä moni on tapahtunut juuri jouluna. Lue neljä koskettavaa tarinaa, jotka ovat täynnä joulun taikaa ja tunnelmaa. Kerro myös oma tarinasi ja osallistu Lumoava-korulahjakortin arvontaan!
Tämän syksyn odotetuin sarjauutuus, HBO Maxilla nähtävä House of the Dragon, räjäytti yleisöpotin heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Nyt, kun kaikki 10 jaksoa on nähty, faneilla on vain yksi kysymys: koska tätä saa lisää? Stream Team -kolmikon koekatselussa myös hulvaton kotimainen uutuussarja.