"Nicki Minaj oli kamala ämmä" - Lentokenttätyöntekijä paljastaa kohtaamisensa julkkisten kanssa

Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä työskentelevä nainen kertoo kokemuksistaan TikTok-videoilla.

Kylie Jenneriä vaaditaan poistettavaksi musiikkivideolta - adressilla hurja määrä allekirjoituksia

Kaikki eivät ole ilahtuneet Jennerin esiintymisestä Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin musiikkivideolla.

Mikko Leppilampi summaa suhteensa Vappu Pimiään neljään sanaan - somessa ihastuttiin

Kaksikko jatkaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajina.

Uusimmat

Joka kerta, kun tänne saapuu, ei voi muuta kuin ihmetellä kuinka upea paikka saaremme on. Vaikka itsekin astuin tänne jo yli 30 vuotta sitten ensimmäistä kertaa, ei viehätys koskaan lopu. No, mitä nyt varhaisteiniä ketutti suunnattomasti tulla kesäksi saareen, kun muut ystävät jäivät kaupunkiin.. mutta noin muuten!
Ystävästäni tuli tuplamaisteri. Ei siis maisteri, vaan TUPLAmaisteri (!?). Kuten monilla muilla valmistuineilla tai juhlapäivää viettävillä, vallitseva tilanne muutti juhlasuunnitelmia radikaalisti. Juhlasankarin piti olla juhlimassa Ruotsissa, vaan eipä sitten ollutkaan. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä juhlia voi myös täällä Suomessa ja niinhän sitä siis tehtiin!
43 postausta ja vähintään yhtä monta kokemusta rikkaampana, on tullut aika päättää opiskelut ja myös blogini. Mitä tästä vuodesta jäi käteen?
Kuten jotkut jo tietävätkin, en ole mikään keittiössä viihtyvä Rouva Leipuri Hiiva. Olen kuitenkin oppinut tekemään yhden leipomuksen ja se on ah, niin herkullinen pekaanipähkinäpiirakka!

Kaupalliset yhteistyöt

On aika ottaa selvää, millaista on suomalaisten seksielämä.
Liikkuvatko punkit vain kesäisin? Entä onko kynsilakasta hyötyä punkin poistamisessa? Lue, ovatko väittämät totta vai tarua.
Entiselle työnantajalleni: ”Täytit työpaikkakiusaajan kriteerit”