Kaikki artikkelit

Kotimainen glam rock-bändi Reckless Love on vahvistunut maailman tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuvan KISSin lämppäriksi.
Kotimainen Reckless Love -yhtye paljasti Voicelle hiljattain päättyneen brittikiertueensa tunnelmia.
Recless Love -yhtyeen solisti Olli Herman ei häpeile ulkonäkönsä korjailua. Nyt mies on käynyt ottamassa botox-bileissä täytettä huuliinsa. Kyseinen tapahtuma nähdään torstaina Livillä Kauneusklinikka Tiina Jylhä -ohjelmassa.
Recless Love -yhtye kiertelee ahkerasti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Yhtyeen solisti Olli Herman kertoi Voicen haastattelussa, että yhtyeen rumpali jää aina turvatarkastuksiin jumiin.
Recless Love -yhtyeen solisti Olli Herman kertoi Voicelle kunnioittavansa paljon Kari Tapiota ja tämän musiikillisia saavutuksia. Hermanin mielestä Kari Tapio on suomalaisuuden ikoni. Mies kertoi myös hilpeän muiston Tapiosta.
Ankkarockin ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat punkia, metallia ja hardrockia yhdistelevä, juuri Suomessa lauantaina esiintynyt Danko Jones. Myös elokuussa uuden levyn julkaiseva ja harvakseltaan kotimaassaan keikkaileva selloheavy-yhtye Apocalyptica nousee Ankan lavalle sekä 80-lukuvaikutteista glamrockia soittava Reckless Love.