Kaikki artikkelit

Samasta padasta -hittikirjoja kirjoittanut Outi Tuomivaara tietää, että lapset eivät erottele ruokia liha- ja kasvisruokiin.
Ruokaa kannattaa laittaa lapsen lautaselle vain vähän ja antaa mahdollisuus santsikierroksiin. Anna lapsen myös päättää kerran viikossa, mitä ruokaa syödään.
Jos salaatti syödään vasta pääruoan jälkeen ja salaatissa on hieman etikkaa, uskoo osa italialaisista viinin ja jälkiruoan makujen tulevan paremmin esiin.
Meatball-kissa, alkoi nimensä mukaisesti muuttumaan itse lihapullan muotoiseksi, mutta asiaan oli ratkaisu.
Asiantuntijoiden mukaan on normaalia, että lapsi on epäluuloinen uusia makuja ja ruokia kohtaan.
Jos mietit syömistä 24 tuntia vuorokaudessa, voit kutsua itseäsi kulinaristiksi.
Tunteiden tukahduttaminen ruualla voi olla tapa, jota moni ei edes tunnista arjestaan.
Moni kuntoilija miettii, mikä olisi optimaalinen eväs treenin jälkeen ja tarjolla onkin monenlaista palautusjuomaa. Personal trainer Tanja Hinkkanen opastaa, mitä suuhunsa kannattaa laittaa ja milloin.
Lapset oppivat ruuasta ja aterioinnista muita ihmisiä seuraamalla huomattavan paljon.
Painon pudottamisen ei tarvitse olla vain kuntosalilla huhkimista. Pienillä ja arkisilla keinoilla voi olla yllättävän suuri merkitys dieetin aikana.
Yliopistossa tutkittiin keinoja, joita hyödyntämällä ei vahingossa tule syöneeksi liikaa.
Painonpudotuksessa "huijaamisella" on olennainen merkitys.
Joskus nälkä kurnii jatkuvasti.
Romanttinen illallinen tunnelmallisessa ravintolassa voi saada ikävän käänteen, jos kumppani kärsii misofoniasta eli yliherkkyydestä esimerkiksi toisen maiskutukselle.
Monet sallivat itselleen mättöateriat humalassa. Jos rasvaiset herkut kuitenkin kaduttavat edes vähän jälkeenpäin, kannattaa sinun lukea tuoreesta tutkimuksesta.
Tämän yksinkertaisempaa laihdutusvinkkiä on vaikea löytää.