Kaikki artikkelit

Yle kertoo nettisivuillaan, että Sonisphere Festival siirtynee Helsingistä Hämeenlinnaan. 
Metallica-keikan parhaalle paikalle oli päässyt todellinen hardcore-fani.
Helsingin Kalasatamassa koettiin tänään metallihuumaa, kun loppuunmyyty Sonisphere Festial villiintyi Metallican esiintymisestä.
Jos et pääse tänään Sonisphere-festareille katsomaan Metallicaan, niin heidän parin päivän takainen konsertti löytyy Youtubesta kokonaisuudessaan.
Metallica nähdään tänään Helsingissä järjestettävän loppuunmyydyn Sonispheren pääesiintyjänä. Katso mitä biisejä bändin keikalla todennäköisesti tullaan kuulemaan.
Brittien Sonisphere-festivaalin pääesiintyjäksi buukattu Queen-yhtye lipsautti verkkosivullaan, että tapahtuma on peruttu.
Sonisphere Festivalin lipunmyynti alkaa tänään.
Adam Lambert tullaan näkemään Queenin kanssa lavalla Sonisphere-festivaaleilla.
Sonisphere-festivaalikiertue on julkistanut hiljattain runsaasti ensi kesän tapahtumissa nähtäviä artisteja. Netissä kiertää kuitenkin myös tuulesta temmattua tietoa.
Sonisphere-festivaali tullaan näkemään Suomessa myös ensi kesänä.
Slipknot heittää ensimmäisen Englannin-keikkansa basisti Paul Grayn poismenon jälkeen sikäläisillä Sonisphere-festareilla heinäkuussa. Tämän johdosta muusikon muistolle vietetään festivaaleilla hiljainen hetki.
Slipknotin ja Iron Maidenin tähdittämä Bulgarian Sonisphere-festivaali oli tarkoitus järjestää 21. kesäkuuta. Nyt tapahtuma on kuitenkin peruttu.
Jenkkiläisen Rob Zombien oli määrä esiintyä heinäkuun alussa Helsingin Sonisphere-festivaaleilla, mutta alkuviikosta ilmoitettiin keikan peruuntuneen. Nyt Zombie on pahoitellut tilannetta.
Helsingissä heinäkuun alussa juhlittaville Sonisphere-festareille kiinnitetty Rob Zombie on joutunut perumaan esiintymisensä, kerrotaan festivaalin nettisivulla.
Sonisphere-festivaali järjestettiin kahtena kesänä Porissa, mutta nyt konserttijärjestäjä siirtää tapahtuman Helsinkiin ensi kesänä. Tätä eivät kaikki sulata.
Suomen Sonisphere -festivaalin artisteja julkaistiin tänään. Vaikka Live Nation tiedotti, että lisää esiintyjiä vahvistetaan myöhemmin, käyvät festivaalikansan tunteet jo kuumina.