Kaikki artikkelit

Google Maps on sumentanut kokonaan kiinteistön, joka vuosikymmenen ajan oli kauheuksien näyttämönä.
Googlen katunäkymää päivitettiin upeilla maisemilla Abu Dhabin hiekkaerämaassa.
Google Maps lisäsi uuden kohteen Maailman ihmeet -projektiinsa.
Ranskalaismies on hermostunut löydettyään Google Street View –palvelusta itsestään napatun virtsauskuvan.
Googlen Street View –palveluun on luonnollisesti kätkeytynyt lukuisia yllättäviäkin otoksia. Taiteilija Jon Rafman on kerännyt yhteen kuvia, jotka ovat yllättäviä ja mielenkiintoisia.
Google vahtii tällä hetkellä melko tarkasti millaista kuvamateriaalia päätyy sen Street View -karttapalveluunsa. Mutta erheitähän sattuu.
Monet julkisuutta halajavat humoristit ovat keksineet Googlen karttapalvelun hyödyt ja lavastaneet tilanteita, joiden avulla on mahdollista herättää huomiota maailmanlaajuisesti.
Google Street View on napannut lukuisia kuvia, joihin on vangittu hämmentäviä tilanteita. Nyt verkossa kiertää karttapalvelun Berliinissä ottama otos, jossa nainen synnyttää keskellä katua.
Bob Mewse järkyttyi, kun näki oman kuvansa Googlen Street View -karttapalvelussa reilu vuosi sitten. Mies päätti tehdä jotain pönäkälle vartalolleen.
Housut kintuissa Googlen Street View -palvelun kuvaan vangitun miehen ongelmat kohuun liittyen eivät ota laantuakseen. Asiaan liittyvää mahdollista salakatselurikosta selvittänyt poliisi kun ei ole saanut Googlelta kiinni ketään asiasta vastaavaa henkilöä.
Googlen katunäkymäpalvelu saattaa olla EU-säännösten vastainen. Euroopan tietoturvaviranomaiset vaativat Googlea muuttamaan toimintatapojaan.
Googlen Street View lanseerattiin eilen Suomessa ja Norjassa, mutta useissa muissa maissa palvelu on ollut käytössä jo muutaman vuoden ja paljastanut monia hauskoja ja noloja tilanteita.
Suomessa eilen lanseerattu Googlen Street View -karttapalvelu on paljastanut jo useita hauskoja tilanteita maastamme.
Google avasi käyttöön tänään suuren osan Suomea kattavan Street View -näkymän. Kuten muualla maailmalla, myös Suomen katunäkymässä vilahtelee ihmisiä.