Kaikki artikkelit

Ötököiden hyödyntäminen päivittäisessä ruokavaliossa on taas askeleen lähempänä toteutumista - mutta haluaisitko sinä maistaa kyseistä juomaa?
Sosiaalisessa mediassa leviävä villitys ei välttämättä ole järkevimmästä päästä.
Seksuaalista halukkuutta voi kohentaa myös luonnontuotteiden avulla.
Banaaninkuori sisältää runsaasti ravintoaineita ja vitamiineja, jotka voivat olla apuna painonhallinnassa ja mielialan kohottamisessa.
Vaikka ajatus kuulostaa kuvottavalta, hyönteisten syöminen saattaa pian olla Suomessakin yhtä normaalia kuin maitorahkan nauttiminen.
Myös superfoodien maailmassa trendit vaihtuvat jatkuvasti. Onko syksyn trendikkäin lehti jo sinulle tuttu?
Liian terveellisesti ei voi koskaan elää - vai voiko? 
Pirtelöön ei kannata tuosta noin vain heittää spiruliinaa tai psylliumia, sillä keho voi reagoida ravintorikkaisiin superfoodeihin rajummin kuin arvaatkaan.
Kasvisten, marjojen, kuitupitoisten tuotteiden ja pehmeiden rasvojen suosiminen sekä maltillinen lihan kulutus rakentavat edelleen pohjan terveelliselle ruokavaliolle.  
Goji- ja inkamarjojen kuljettaminen Suomeen ei kuulosta kovin fiksulta, sillä kotimaastamme löytyy jo valmiiksi varsin ravintorikkaita ja terveysvaikutteisia tuotteita.
Liivate ei tule heti mieleen, kun puhutaan maailman herkullisimmista ruoka-aineista. Liivate on yhdistetty nyt kuitenkin superfood-käsitteeseen sen monien terveyshyötyjen vuoksi.
Jotkut ihmiset kavahtavat superfood-sanaa, sillä se on vaikea termi ja sitä pidetään vain terveysintoilijoiden luomana ohi menevänä trendinä.
Ruoanlaitto on Hanna Sumarin mukaan vähän samanlaista kuin sisustaminen.
Ja taas on uusia tutkimuksia tehty ravintoon liittyen. Mikä on se superfood, joka löytyy jokaiselta ihan läheltä?
Ihmelääkkeitä ihonhoitoon voi hakea myös lähikaupasta. Harva tietää, miten esimerkiksi avokado tai kurpitsa vaikuttavat ihon terveyteen.  
Viime vuosina päätään ovat nostaneet ahkerasti erilaiset terveystuotteet. Eräästä suositusta terveyseväästä on kuitenkin annettu uusi suositus.