Kaikki artikkelit

Miltä kuulostaa vegaaniset, gluteenittomat, pähkinättömät ja HERKULLISET muffinssit, joissa maistuu kauden luonnonantimet ja syksyn suloisuus? Yllätyin itsekin, miten maistuvan reseptin sain uunista ulos!
Hyvät kansalaiset, minulla on teille resepti! Keskustelimme pitkään sen julkistamisesta puolisoni kanssa, mutta tulimme siihen tulokseen, että tärkeintä on jakaa iloa kaikille. Tämä on aivan loistava lisuke varsinkin tortillojen kanssa, mutta miksi ei muutenkin, esim. salaattiin tai ihan muuten vaan. Se on maailman helpoin tehdä ja tarvitsee vain kolme ainesosaa. Ja ei kun tortillailta käyntiin!
Klassikkoteosten uudet versiot hämmästyttävät, sillä niistä on poistettu kaikki, mikä sisältää gluteenia.
Muotidieetit eivät kiinnosta fitnessmalleja Janni Hussia ja Janette Karvosta.
Jos sinulle on tulossa vieraita, joilla on ruokarajoitteita, voit helposti pyöräyttää kahvipöytään tuoretta pullaa mausta tinkimättä.
Nyt on aika ravistella pölyt turhista treeni- ja ruokavaliomyyteistä, jotka koskevat muun muassa gluteenitonta ruokavaliota ja kipua tuottavaa rääkkitreeniä.
Nykyään puhutaan niin paljon gluteenittomasta ruokavaliosta, että eräs blogi vei sen seurauksena Kaunottaren ja Kulkurin edestä jopa niiden spagettiannoksen.