Kaikki artikkelit

Pia Penttalan mielestä lasta pitää opettaa sietämään tylsyyttä.
Supernanny Pia Penttala kertoo Sunnuntaibrunssi-haastattelussa, että nykyaikana kasvatusneuvojen kysyminen ei ole niin helppoa - ainakaan sosiaalisessa mediassa.
Suomen Supernanny Pia Penttala kertoo, että uudella kaudella korostuu toisen aikuisen kaipuu arjen pyörittämisen keskellä.
Oululaisperheessä kuopus hallitsee nyrkillään ja huutamalla.
Suositun sarjan toinen kausi starttaa villeissä tunnelmissa.
SuperNanny auttaa vantaalaista Johannaa peleihin koukuttuneiden lasten kanssa.
Pia Penttala selvittelee riitoja ja kahnauksia.
Pia Penttala vieraili Vappu ja Marja Live -ohjelmassa
Pia Penttala huomasi Supernanny Suomi -ohjelman kuvausten aikana, että lapsilla oli sängyssään paljon leluja. Penttala kertoo, millaisia hyviä nukkumatottumuksia tukevia muutoksia perheissä tehtiin.
Ruokaa kannattaa laittaa lapsen lautaselle vain vähän ja antaa mahdollisuus santsikierroksiin. Anna lapsen myös päättää kerran viikossa, mitä ruokaa syödään.
Supernanny Suomi -sarjan Pia Penttalaa mietitytti, vaikuttaisiko brittiformaatin sanelema tyyli luottamuksen syntymiseen hänen ja sarjassa mukana olleiden perheiden välillä.
Pia Penttala auttaa suomalaisia perheitä arjessa.
Supernanny Jo Frost on jo vuosien ajan auttanut lapsiperheitä niin Englannissa kuin Amerikassakin. Mutta miten on lapsettoman Frostin omien lapsihaaveiden laita?
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lastenpsykiatri Jukka Mäkelä kertoo Iltalehdelle, ettei kannata varauksettomasti niin kutsuttua jäähypenkki-ideaa lastenkasvatuksessa.