Etsi
Sushi on monen suomalaisenkin herkkua. Sen syöntiin liittyy kuitenkin monta erilaista ohjetta.
Sushia ei kannata upottaa soijaan.
Banaaneista tehdyt sushit valmistuvat nopeasti, ja ovat takuuvarma pöydän vetonaula.
Kevät on täynnä juhlia, eikä kaikkiin niistä tarvita edes syytä. Skoolatkaa ystävien kanssa vaikka kesän tulolle tai ystävyydellenne ja vetäkää sushi-överit ruokabloggaaja Mari Moilasen taivaallisilla resepteillä.
Uusi ruokatrendi yhdistää kaksi varsin erilaista ruokaperinnettä.
Ruokabloggaajan resepti -juttusarjassa Suomen etevimmät kotikeittiöiden bloggaavat konkarit suosittelevat yhtä omaa herkkureseptiään.
Instagramin ruokakuvat ovat toinen toistaan viimeistellympiä.
Jos olet jo kuullut uudesta sushiburritosta, voit olla kiinnostunut myös "poke-rullaksi" kutsutusta vaihtoehdosta.
Aito wasabi on todella harvinaista herkkua täällä päin maailmaa, vaikka erilaisia tahnoja wasabin nimellä mainostetaankin.
Uusi trendiruoka yhdistää kaksi herkkua – donitsit ja sushin.