Kaikki artikkelit

Riku Rantala ja Tunna Milonoff hankkivat todella vahvaa nuuskaa Ruotsista.
Madventures Suomessa etsitään tämän vuosikymmenen Väinämöistä.
Kaksikolla on edessään pitkään aikaan ensimmäinen tammikuu, joka vietetään Suomessa.
Madventures-kaksikko Riku ja Tunna kohtasivat yhtyeen musiikkia toisella puolen maailmaa.
Madventures-seikkailijat Tuomas "Tunna" Milonoff ja Riku Rantala ovat matkoillaan käyneet koskettavissa ja pysähdyttävissäkin paikoissa. Miehet kertovat Voicelle, mitkä kohteet ovat olleet rankimpia.
Madventures-seikkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat vierailleet yli 60 maassa. He ovatkin oikeita miehiä vastaamaan, mikä matkaamisessa potuttaa eniten.
Moni suomalainen haaveilee ottavansa irtioton arjesta ja lähtevänsä maailmanympärysmatkalle. Kokeneet matkaajat, Madventures-seikkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff kertoivat Voicelle kolme vinkkiä, miten matkaajan kannattaa valmistautua reissuun.
Kymmenen vuoden reissaamisen jälkeen Madventures-seikkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat huomanneet, miten maailma on vuosien saatossa pienentynyt.
Madventures-seikkailijat Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat jälleen tehneet sen verran laajan kirjajärkäleen, että siitä riittää tutkittavaa koko loppuvuodeksi.
Madventures-seikkailijoiden tällä viikolla julkaistu Mad World - Seikkailijan Atlas -teos on tiukka tietopaketti maailmankolkista, joita Madventures-seikkailijat eivät edes tienneet olevan olemassa. Kirjassa on myös myös eräs puistattava tarina Intiasta.
Madventures-ohjelman kaksikko Tuomas "Tunna" Milonoff ja Riku Rantala pääsevät valokuvanäyttelyn vetonauloiksi Kotkassa. Näyttely avautuu huomenna.
Suorapuheiset Madventures-ohjelman matkamiehet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff ryhtyvät yhteistyöhön Speakersforumin kanssa ja alkavat jakaa matkoilta kertynyttä viisautta.