Kuva: Mikko Räsänen

Madventuresin Tuomas "Tunna" Milonoff rakastaa joulua: "Meillä todellakin maksimoidaan se"

24.12.2017 12:15 - Reija Saarinen

Kaksikolla on edessään pitkään aikaan ensimmäinen tammikuu, joka vietetään Suomessa.

Madventures-kaksikko Riku Rantala sekä Tuomas "Tunna" Milonoff reissaavat vuoden aikana paljon. Vaikka veri vetääkin maille vieraille, on kaksikolle tärkeää se, että joulua vietetään Suomessa.

Molemmat tunnustautuvatkin jouluihmisiksi, erityisesti Milonoff.

- Diggaan joulusta ihan överipaljon. Meillä rupee soimaan joululaulut heti joulukuun 1. päivä, eikä niiden soitto lopu ennen jouluaattoa. Me todellakin maksimoidaan se. Kuuset, jouluvalot ja kaikki sellainen on todella tärkeää. Joulu on sellaista rauhoittumisen aikaa, mikä tekee hyvää tällaiselle yrittäjälle, joka kiitää koko ajan johonkin suuntaan, Milonoff kertoo.

- Minäkin kyllä tykkään joulusta. Se on aikaa, kun saa olla lähimpien sukulaisten ja perheen kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä lapset kirmaamassa jaloissa, mitä sitä muuta tarvitsee, Rantala jatkaa.

Vaikka joulu onkin yleensä vietetty kotimaan kamaralla, on tammikuu ollut ihan eri juttu. Yleensä kaksikko on ollut jossain päin maailmaa kuvaamassa, mutta ensi vuonna on toisin.

- Taitaa olla noin 15 vuoteen ensimmäinen tammikuu, kun ollaan Suomessa. Poika tossa juuri kysyikin, että millanenkohan se tammikuu on. Hän on nyt siis 7-vuotias, eikä ole aiemmin ollut tammikuuta Suomessa, Milonoff naurahtaa.

Sen suurempaa selviytymispakettia kaksikko ei ole pimeän alkuvuoden varalle haalinut, mutta muutama toive tammikuun suhteen on.

- Jos ei ole yhtään lunta, niin tulee kyllä todella raskasta. Mutta jos on lunta ja jäätä, että voi hiihtää ja luistella, niin sitten siinä on jotain järkeä, Rantala toteaa.

- Me kuvataan kyllä onneksi Mad Cook Showta, jonka lavasteet hiukan muistuttaa kaukomaita. Ehkä se sitten pelastaa suurimmalta, Milonoff naurahtaa.

Lue myös: Rakasta, kunnioita ja laiskottele sopivasti - Madventures-kaksikko laittoi 10 käskyä uusiksi

Lue myös: Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff: Yhdellä keinolla voit vähentää mulkkuutta

Lue myös: Onko olotiloja? Kokeneet matkamiehet kertovat täydellisen krapulalääkkeen reseptin

Kilpailut

Uusimmat