Kaikki artikkelit

Waldermar "Wallu" Kettunen nähtiin aikoinaan tunnetussa Kotikatu-sarjassa.
Olet mitä syöt -ohjelmassa pureudutaan suomalaisten huonoihin elämäntapoihin.
Kirja julkaistaan lokakuussa 2020.
Tänään päättyneillä Matkamessuilla esiteltiin muun muassa Turkin edullisia rantakohteita.
Femma-gaalan isä Wallu Valpio puhuu kovin sanoin Emma-gaalasta. Jos Emma-gaala olisi Femma-palkittujen listalla, Valpiolla on palkinnon nimi jo tiedossa.
Tänä vuonna kahdeksatta kertaa järjestettävä Femma-gaala palkitsee jälleen "laaja-alaisesti kotimaisia, hyvää musiikkia julkaisseita artisteja". Mukana on tuttuun tapaan myös perinteisestä poikkeavia kategorioita, joiden ehdokaslista näyttää varsin omintakeiselta.
Sunrise Avenue heittää kolmen keikan minikiertueen maaliskuun loppupuolella. Bändi etsii nyt itselleen lämppäriä minikiertueen viimeiselle keikalle Lahteen.
Mediapersoona Wallu Valpio on syntynyt Jyväskylässä, mutta muutti Helsinkiin 11-vuotiaana. Mies on ehtinyt viettää vuosien saatossa pääkaupungissa railakasta elämää ja paljasti Voicelle, mitkä ovat Helsingin parhaat naisteniskupaikat.
Nelosella alkaa tänään uusi sarja Neljän tähden illallinen. Sarjassa julkkisten tehtävänä on valmistaa maittava ateria kolmelle julkkisvieraalle kotioloissaan.
Suomalainen musiikkisaitti Hitlantis.com valittiin juuri CBS-kanavan toimesta maailman innovatiivisemmaksi musiikkisaitiksi. Musiikin monitoimimies ja Hitlantis-mies Wallu Valpio kertoo, miksi näin on.
Muun muassa Huuma-ohjelman juontajana ja mallina tuttu Niina Herala odottaa kolmatta lastaan.
Wallu Valpio pyörittää torstai-iltoja Helsingin Henry's Pubissa. Esintyjiä Valpio löytää netin kautta.