Between The Lines -blogissa (kavereiden kesken BTWN) lähdetään rakentamaan uudenlaista elämää. Emilian tarkoituksena on lähteä tavoittelemaan niitä unelmia, joita on jostain syystä pantannut koko elämänsä. Ravistellaan vanhat uskomukset ja epävarmuudet omasta itsestä pois ja pistetään ranttaliksi! Unelma voi olla pieni tai suuri, tärkeintä on lähteä sitä kohti, oikeasti. Kantavana ajatuksena on inspiroida ihmisiä tekemään samaa ja näin ollen aiheuttaa hyvää mahdollisimman monelle. Lifestyle-blogissa seurataan samalla Emilian ihan arkipäivästä elämää esimerkiksi häiden suunnittelun, sisustuksen ja matkailun parissa. BTWN on on blogi, jossa huumori ja syvemmät pohdinnat kulkevat käsi kädessä, arjen realismia unohtamatta. Tavoitteena on luoda samaistuttavaa sisältöä kaikille haaveilijoille, uudistusta kaipaaville tai muuten vaan inspiraatiota hakeville.

Emilia Parkkonen

Olen 29-vuotias nuorehkon oloinen nainen Helsingistä. Toimin median parissa luovana suunnittelijana. Perheeseeni kuuluu kihlattu ja muita mukavia perheenjäseniä kuten äiti, erilaisia veljiä ja isosisko. Rakastan elokuvia ja matkustamista, sisustamista, ihmisiä ja kaikkea kaunista. Menen kesällä 2019 naimisiin Italiassa. Tasapainoilen teksteissäni vaivaannuttava huumorin ja yllättäen iskevän syvemmän pohdinnan välimaastossa. Yritän olla parempi kirjojen lukija. Olen kauniiden vaatteiden piilohifistelijä. Visuaalisuus ja esteettisyys ovat elinehtojani. En ole koskaan juonut kahvia, olen täysin ulkona kahvitaukokulttuurista! Olen myös huutomerkkien liikakäyttäjä! Olet lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani!

Between the Lines

Voi juku, (yritän vähentää kiroilua) kuinka haluaisin kertoa vaikka ja mitä häistämme jo etukäteen, mutta haluan pitää osan vielä salaisuutena, sillä voipi olla, että joku tulevista vieraistamme lukee tätä postausta! Voin kuitenkin jo jotain paljastaa, toivottavasti löydätte pientä inspiraationpoikasta!
Eräänä torstaina päätin, että nyt riittää. Nyt en kestä enää yhtäkään puolisoni puujalkavitsiä (viimeisimpänä tuotoksena: Mitkä ovat savolaisten vuohien juhlat? KILIPAILUT!!), en pysty enää tuijottamaan samaa seinää kirjoittaessani tekstiä, en halua tehdä itse ruokaa, en halua puhua kellekään, en halua muistutusta arjen realiteeteista. Haluan elää hetken jossain toisessa todellisuudessa. Päätin lähteä minimäämatkalle.
Yksi kovaa vauhtia toteutumassa olevista unelmista ovat häämme Italiassa. Kun kesällä 2017 kihlasormus pujahti sormeeni (vai pitäisikö sanoa survottiin väkisin, kun se oli kokoa liian pieni) San Gimignanon kylässä Italiassa, se oli yksi elämäni onnellisimmista päivistä.
Nyt kun olen ensimmäistä kertaa elämässäni laittanut unelmani paperille, katson listaa silmät pyöreinä ja mietiskelen kehtaanko edes julkaista tätä. Tuleeko tästä menestystarina vai täyskatastrofi? Miten listaltani voi löytyä samalla kliseitä ja samalla älyttömyyksiä? Ei auta kuin todeta: kaikilla on omat unelmansa, mikään ei ole liian suuri tai liian pieni!
Jippii, tässä se on, ensimmäinen postaukseni! Lue rohkeasti eteenpäin ja tutustu Between The Lines -blogin kerrassaan koukuttavaan sisältöön. Miten elämä aloitetaan puhtaalta pöydältä? Miten ravistellaan kaikki vanhat, pinttyneet käsitykset omasta itsestä ja rakennetaan uusi, bad ass -elämä? Voiko unelmat toteutua, jos todella niin haluaa vai onko se yksisarvisten keksimä myyntipuhe?