Iris-blogi keskittyy sekä ulkoiseen että sisäiseen kauneuteen, muita lifestyleaiheita unohtamatta. Iris on paikka, jossa jaetaan kokemuksia ja kohtaloita sekä arvostetaan itseämme sekä elämää. Iris testaa kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet, listaa inspiroivimmat trendit, jakaa vinkit terveellisempään elämään sekä mielen hyvinvointiin ja matkusteluun.

Katja Nygård

Katja on sisällöntuottaja ja kauneustoimittaja, joka opettelee edelleen äitinä olemista ja toivoo, että joku muu siivoaisi hänen kotinsa sillä aikaa, kun hän keskittyy sisustamiseen, suklaan syömiseen ja äänikirjojen kuunteluun.

Iris - beauty & lifestyle

Todistin hiljattain työyhteisössäni varsinaista otsatukkabuumia. Ensin rohkeni yksi pätkäistä itselleen rohkean, kulmakarvoja hivelevän trendiotsiksen.
Kuivasampoo ei ole mikään uusi juttu, mutta hallelujaa, jos et vielä ole löytänyt sitä omiin hiusrutiineihisi. Aion viimeistään nyt upottaa sinut sen saloihin. Jos kuivasampoosta vouhkaaminen on tähän mennessä ollut mielestäsi täysin turhaa, olet saattanut käyttää sitä väärin.
Menossa on vuoden raskain aika, mitä tulee ihon hyvinvointiin. Aina pakkasenkaan ei tarvitse paukkua, mutta ihoparkamme joutuu silti koville.
Aloitetaan alusta, eli kuka minä olen. Sen sijaan, että kertoisin tässä koko elämäntarinani, jaan sinulle elämästäni aakkosten muodossa asioita, jotka ovat minulle jollain tavalla merkityksellisiä. Osa minua.
Älkää nyt käsittäkö väärin. En oikeasti ole luopumassa haaveilusta, sillä enemmän kuin mihinkään muuhun, uskon sen voimaan. Viittaan otsikolla vuosia kestäneeseen sitkutteluun, joka liittyy tähän blogiin.