Iris-blogi keskittyy sekä ulkoiseen että sisäiseen kauneuteen, muita lifestyleaiheita unohtamatta. Iris on paikka, jossa jaetaan kokemuksia ja kohtaloita sekä arvostetaan itseämme sekä elämää. Iris testaa kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet, listaa inspiroivimmat trendit, jakaa vinkit terveellisempään elämään sekä mielen hyvinvointiin ja matkusteluun.

Katja Nygård

Katja on sisällöntuottaja ja kauneustoimittaja, joka opettelee edelleen äitinä olemista ja toivoo, että joku muu siivoaisi hänen kotinsa sillä aikaa, kun hän keskittyy sisustamiseen, suklaan syömiseen ja äänikirjojen kuunteluun.

Iris - beauty & lifestyle

Jokakeväinen sisustuskuume iski kovaa...
Yleensä ensimmäiset juonteet muodostuvat juuri silmänympärysiholle, koska siinä iho on ohuempaa ja herkempää kuin iho muualla kasvoissa. Jos olet tähän asti painellut menemään ilman silmänympärysvoiteen käyttöä, niin nyt on oikea aika opetella uusi kauneusrutiini.
Olen se tyyppi, joka uskottelee olevansa aivan hullun innokas kuntoilija. Todellisuudessa kulutan enemmän sohvaa kuin lenkkarinpohjia.
Onko kestävä meikki sinullekin haaste? Salaisuus meikin pysyvyyteen saattaa löytyä tuplaustekniikasta!
Onko kaappeihisi kertynyt voiteita ja meikkejä, joita olet pyöritellyt kädessäsi miettinyt, että uskaltaakohan niitä vielä käyttää?
Haluatko aloittaa aamusi mahdollisimman vähällä sokerilla tai nauttia iltapäivällä välipalan, joka ei sinkoa sokerihumalaan? Oheinen pähkinägranola on oma suosikkini, joka uhkaa aina loppua kesken!
Näyttääkö ihosi talven jäljiltä kalpealta ja elottomalta? Nämä tuotteet saavat ihosi hehkumaan.
Kukapa meistä ei haluaisi täydellisen kuulasta ja tasaista ihoa? Sellaisen tavoittelu alkaa perusasioista ja rutiinien noudattamisesta. Kirjoitin itselleni aiheesta muistilistan, onko sinulla nämä asiat jo hallussa?
Mitä tehdä, kun peukalo ei luonnostaan viherrä? Hankkia tietenkin mahdollisimman helppohoitoisia kasveja ja istuttaa ne kauniisti.
Todistin hiljattain työyhteisössäni varsinaista otsatukkabuumia. Ensin rohkeni yksi pätkäistä itselleen rohkean, kulmakarvoja hivelevän trendiotsiksen.
Kuivasampoo ei ole mikään uusi juttu, mutta hallelujaa, jos et vielä ole löytänyt sitä omiin hiusrutiineihisi. Aion viimeistään nyt upottaa sinut sen saloihin. Jos kuivasampoosta vouhkaaminen on tähän mennessä ollut mielestäsi täysin turhaa, olet saattanut käyttää sitä väärin.
Menossa on vuoden raskain aika, mitä tulee ihon hyvinvointiin. Aina pakkasenkaan ei tarvitse paukkua, mutta ihoparkamme joutuu silti koville.