Kuva: Senja Rapila

3 keväistä tuotetta, joita ihosi rakastaa!

07.03.2019 20:00 - Katja Nygård

Näyttääkö ihosi talven jäljiltä kalpealta ja elottomalta? Nämä tuotteet saavat ihosi hehkumaan.

Jaahas, taas tulee näköjään ihoasiaa, mutta minkäs teet, kun se sattuu olemaan yksi lempiaiheistani...

Tähän aikaan vuodesta iho ei välttämättä ole kaikkein hehkeimmillään. Talven rasitukset, kuten kuivuus ja elottomuus, näkyvät ainakin omassa ihossani, ellen yritä tehdä sille pieniä kikkakolmosia.

Tässä kolme suosikkituotettani talven kalpealle ja kuivuudesta kärsivälle iholle.

Tervettä väriä

"Miten sä näytät tänään niin hyvältä?"

"Sä oot kyllä jotenkin upean näköinen!"

"Oletko sä ollut jossain auringossa?"

Tällaisia kommentteja olen saanut lähipäivinä kuulla muun muassa työkavereiltani. Olen kieltämättä itsekin ollut hämmästynyt saamastani palautteesta, jota Biosoliksen itseruskettavan suihkeen käyttö on aiheuttanut. Olen myös iloinnut maltillisesta, mutta ilmeisen riittävästä ja ennen kaikkea LUONNOLLISESTA päivetyksestä.

Suihkemuodossa oleva tuote on todella kevyt. Se levittyy helposti, imeytyy nopeasti eikä haise niin pahalta kuin itseruskettavat yleensä. Parasta on se, että yöksi kasvoille levitetty tuote antaa jo hyvin kevyen sävyn ja kaksi levityskertaa tuloksen, joka aiheutti ainakin itselleni kehuryöpyn.

Ihosi rakastaa tätä... koska tuote on luonnonkosmetiikkaa ja samalla kun se antaa luonnollisen näköisen päivetyksen, se myös hoitaa ihoa.

Suojaa ja hehkua

Tutustuin Lumenen uutuuteen, Instant Glow UV Primeriin juuri oikeaan aikaan pähkäillessäni seuraavaa päivävoidevalintaani, koska halusin sen ehdottomasti sisältävän suojakertoimen. Kevätaurinko alkaa näillä näppäimilä kurkistella enemmän ja enemmän pilven takaa, joten haluan varustautua sen haittavaikutuksia vastaan.

Nyt voin valita päivävoiteekseni minkä tahansa suosikkini, vaikka ilman sitä suojakerrointa, sillä tämä mahtava nestemäinen meikinalusvoide toimii samalla myös aurinkosuojana (SK 30). Sen voi käyttää joko sellaisenaan päivävoiteen kanssa, meikkivoiteen alla tai jopa jompaan kumpaan sekoitettuna.

Ihosi rakastaa tätä...koska samalla kun primer suojaa ihoasi kevätauringon säteiltä, se myös antaa sille välitöntä hehkua.

Pehmeyttä ja kirkkautta

Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauhe on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Riisipohjainen entsyymijauhe sekoitetaan esimerkiksi veden kanssa, jolloin muodostuu hienojakoinen ja ihoa hellästi kuoriva tahna, jolla on uskomaton kyky saada iho näyttämään hetkessä tasaisemmalta ja kirkkaammalta.

Ihosi rakastaa tätä...koska poistaessaan kuolleen ihosolukon se tekee myös ihon pinnan pehmeämmäksi, jolloin se näyttää kuulaammalta ja yksinkertaisesti terveemmältä.

Hei jee! Iris on nyt myös Bloglovin'ssa ja Instagramissa!

Lue myös: Tavoitteena täydellinen iho? - Näin saavutat sen!

Lue myös: DIY: Helppohoitoinen sisustuselementti - eli toistaiseksi elossa oleva kaktusfarmi

Lue myös: Voiko otsistraumasta toipua (jos on joskus näyttänyt avaruussialta)?

Lue myös: Tee kuivasampoon avulla huonosta hiuspäivästä hyvä ja hyvästä vieläkin parempi

Lue myös: Kuivan ihon voidecocktail

Kommentoi