Iloiset ja värikkäät kesäkynnet - kokeile 4 erilaista tekniikkaa!

06.06.2019 18:35 - Katja Nygård

Joko kuulut onnellisten lomailijoiden joukkoon? Vai vieläkö loma antaa odottaa itseään? Niin tai näin, näiden kynsien avulla pääset takuulla lomafiilikseen -- tai ainakin lähemmäs sitä.

Kesä se vaan tulla hujahti taas melkein varkain. Toukokuu on aina yksi vuoden kiireisimmistä kuukausistani, siihen vain kasaantuu aina kaikki: koulujen ja harrastusten päättyminen, kauden päättäjäisiä ja kevätesityksiä illat piukassa. Näiden tohinoiden päälle lisätään myös kuopukseni syntymäpäivät, joka tietää aina kahden päivän kemuilua (kaveri- ja sukulaissynttärit) tarjoiluineen kaikkineen. Näiden hulinaviikkojen vuoksi blogissakin on ollut vähän hiljaista...

En melkein ollut edes ehtinyt huomata, että kesä on tullut. Oikeastaan heräsin siihen vasta pari päivää sitten, kun lähdin minilomalle esikoiseni, 11 vuotta täyttävän tyttäreni kanssa parin päivän tyttöjen reissuun Tallinnaan. Silloin se oikeastaan vasta iski, kesäfiilis.

Onneksi (tai onneksi ja onneksi...) varsinainen kesälomani alkaa vasta heinäkuussa, joten vielä on aikaa fiilistellä sitäkin. Mutta tuo muutaman päivän minilomailu teki kyllä hyvää tässä kesän kynnyksellä.

Jo aiemmin keväällä, jollain kauppareissulla, ostoskoriini tarttui Essencen Shine Last & Go -kynsilakkoja peräti kolmessa eri värissä. Yleensä en heittäydy näin värikkääksi lakkailijaksi, mutta nähdessäni nämä herkulliset karkkivärit en vain voinut vastustaa kiusausta.

Värivaihtoehtoja olisi ollut enemmänkin, ja koska hinta oli naurettavan halpa (2€/kpl), niin en epäröinyt napata mukaani näitä ihanuuksia ja päätin jo hiukan harjoitella tulevia lomakynsiäni.

Ennen kynsien lakkaamista, kannattaa huolehtia pohjatöistä, niin lakka kestää kynsissä pidempään:

1. Poista kynsistä vanha lakka, jos sellaista on.

2. Viilaa kynnet haluttuun muotoon.

3. Siisti tarvittaessa kynsinauhat.

4. Levitä värilakan alle aluslakka ja anna sen kuivua kunnolla ennen värikerrosta.

5. Viimeistele valmiit kynnet värittömällä päällyslakalla. 

1. Sateenkaarikynnet

Simppeli vaihtoehto tylsille yksivärisille kynsille on lakata jokainen kynsi eri värillä.

2. Yksi yllätys

Lakkaa kaikki muut kynnet samalla värillä, paitsi yksi jollain muulla. Helppo kikka antaa pienen, yllättävän piristyksen muuten yksivärisiin kynsiin.

3. Värikäs ranskalainen

Ranskalaisesta lakkauksesta tuttu metodi, jossa kynnen kärjet lakataan eri värillä kuin muu kynsi. Perinteisessä ranskalaisessa lakkauksessa pysytään luonnollisissa ja hillityissä sävyissä, mutta nyt saa revitellä!

4. Pilkkukynnet

Lakkaa koko kynsi ensin yhdellä värillä. Levitä lakkaa kaksi kerrosta ja anna niiden kuivua kunnolla. Kasta ohut puutikku eriväriseen lakkaan ja töpöttele sillä pieniä pisteitä tai hieman suurempia pilkkuja pohjalakan päälle. Anna kuivua. Vaihda väriä ja töpöttele halutessasi lisää pilkkuja eri värillä.

Aurinkoisia (loma)fiiliksiä toivotellen,

Katja

Lue myös:

Korallia, hiekkaa & turkoosia - testissä kesän herkulliset meikkisävyt!

Keväinen Krakova kuvina

Kevään sisustushaaveita - 5 ihanuutta, joista haaveilen juuri nyt!

Jättikö liikuntakärpänen puraisematta sinuakin?

Tee meikki, joka kestää!

Pähkinäinen aamiaisgranola ilman valkoista sokeria

3 keväistä tuotetta, joita ihosi rakastaa!

Tavoitteena täydellinen iho? - Näin saavutat sen!

Kommentoi