Korallia, hiekkaa & turkoosia - testissä kesän herkulliset meikkisävyt!

08.05.2019 14:05 - Katja Nygård

Se on kuulkaa ihan kohta kesä, uskokaa tai älkää! Ellei tunnelma vielä muuten ole kovin kesäinen, niin sitä voi alkaa fiilistellä tekemällä meikin uusilla, ihanilla kesäväreillä.

*Tuotteet saatu blogin kautta.

Sain testattavaksi IsaDoran uusia Bronze Bliss -kesämeikkejä, jotka muistuttivat kivasti siitä, että viileästä kelistä huolimatta sieltä se kesä on taas tulossa.

Ja vaikkei se kesäaurinko ihan vielä lämmittäisikään täällä meillä asti, niin erilaiset hiekan ja poltetun oranssin sekä korallin sävyt maustettuna raikkaalla turkoosilla sai ainakin meikäläisen mielen lentämään suoraan Välimeren aurinkoon.

Tämä on ehdoton suosikkituotteeni! Bronzing Eye Bar -luomiväripaletti sisältää yhteensä kuusi sävyä, joista jokaista niistä voisi kuvitella myös käyttävänsä. Testimeikkiini käytin kuvaan merkittyjä sävyjä: 1) vaaleaa hiekan sävyä käytin koko luomelle, erityisesti silmän sisänurkkaan. 2) raikastin silmämeikkiä ripauksella turkoosia liikkuvan luomen keskiosassa. 3) Tummimmalla ruskealla vahvistin kynärajauksen sekä tummensin alaripsien tyven.

Omassa meikissäni käytin vaaleinta kuvassa näkyvää sävyä (52 Gold), jota sipaisin korostukseksi silmän sisänurkkiin, nenänvarteen, ylähuulen amorinkaareen sekä poskiluille.

Uusimpana tuttavuutena toimi Bronzing Highlight Stick -puikko, jolla talven kalvamille kasvoille saa luotua luonnollista rusketusta muistuttavan hehkun. Itse sipaisin tätä ohimoille ja poskiluun alle antamaan kasvoille hehkun lisäksi myös hieman muotoa. Puikko oli koostumuksensa ansiosta todella helppo levittää.

En ole vuosiin käyttänyt aurinkopuuteria, mutta tähän kesälookiin se sopi kuin nenä päähän. Koska olen poskipunafriikki, en malttanut jättää sitäkään kokonaan pois meikistä, joten käytin aurinkopuuteria (sävy 13 Glow Bronzer) lähinnä kasvojen muotoiluun ja antamaan kasvoille tervettä hehkua.

Gloss Stick Stylo SPF 15 -huulipuna on oiva huulipuna kesään, koska se sisältää aurinkosuojakertoimen. Koralli on mielestäni kesävärien ykkönen, joten totta kai valitsin huulipunaksi sävyn 28 Happy Coral.

Tässä kuva valmiista lopputuloksesta, joka on mielestäni ihanan raikas ja kesäinen!

Tässä kuvassa silmämeikki näkyy paremmin. Saatujen meikkien lisäksi käytin myös omaa kulmakynää, ripsiväriä ja poskipunaa.

Muuttuuko teidän meikki kesän tullessa vai pysyttelettekö samoissa tutuissa sävyissä?

Ihanaa viikkoa! <3

-Katja

Seuraa blogia Bloglovin'ssa ja Instagramissa!

 Keväinen Krakova kuvina

 Kevään sisustushaaveita - 5 ihanuutta, joista haaveilen juuri nyt!

Jättikö liikuntakärpänen puraisematta sinuakin?

Tee meikki, joka kestää!

Pähkinäinen aamiaisgranola ilman valkoista sokeria

3 keväistä tuotetta, joita ihosi rakastaa!

Tavoitteena täydellinen iho? - Näin saavutat sen!

Kommentoi