On aika palata takaisin meikkiruotuun!

30.08.2019 08:30 - Katja Nygård

Oletko valmiina syksyyn? Omalla kohdalla arkeen palaaminen aiheuttaa vielä pientä haparointia, mutta eiköhän se vielä tästä... Aloitin totuttelun opettelemalla taas meikkaamaan.

Kesällä suoritin vallan ansiokkaasti aiemmin keväällä laatimani Bucket Listin etenkin kohtaa 3 (meikkaa mahdollisimman harvoin ja vähän). Näin ollen arkeen palattuani on taas pitänyt muistella, että miten sitä ripsiväriä nyt oikein taas käytettiinkään...

Palttiarallaa tämän näköisenä kuljin koko kesän, mutta laiturilla makaillessa se ei haitannut (ainakaan itseäni, muilta en kysellyt...):

Koska arki rullaa jo mukavasti (tai ainakin pitäisi kait jo rullata), päätin päivittää meikkirutiinini syksyyn. Tavoitteeni on näyttää edes vähän enemmän samalta kuin pääkuvassa, vaikka ammattimeikkaajan tuoliin istuminen ei onnistukaan joka päivä...

1. Ihonhoito

Kaikki alkaa tästä, joten enää ei voi laiskotella. Meikin tekeminen aamuisin on vain niin paljon helpompaa ja nopeampaa, kun iho voi hyvin, eikä ole räjähdyspisteessä.

Tuotesuositus: Dermalogican Gentle Cream Exfoliant -voidekuorinta poistaa kuolleen ihosolun maitohapon, salisyylihapon ja hedelmäentsyymien voimalla.

2. Ihon kosteutus

Joo, joo...kesällä saatoin unohtaa illalla kosteusvoiteen levittämisen, mutta nyt on aika aloittaa taistelu ihon kuivumista ja kiristelyä vastaan. Viimeistään ensimmäisten nollaa lähestyvien lämpötilalukemien aikaan oma naamani nimittäin varisee irti yhtä tehokkaasti kuin syksyn lehdet.

Tuotesuositus: Avril Organic Day Cream sopii hyvin käytettäväksi meikin alle. Organic Kitchenin Night Shift -yönaamio korjaa ihoa nukkuessasi.

3. Meikkipohja

Kesällä pystyin hyvin kulkemaan ilman meikkivoidetta, kun iho voi hyvin ja siinä saattoi olla jollain nanomittarilla mitattuna jopa inaus tervettä väriäkin. No, nyt nuo ajat ovat ohi ja meikkivpohjaltakin vaaditaan enemmän.

Tuotesuositus: Lumene CC Color Correcting -meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja jättää iholle heleän, puolipeittävän pinnan.

4. Poskipuna

Tämä on syksyllä ehkä tärkein meikkituote heti kosteuttavan ja ihonsävyä tasoittavan meikivoiteen jälkeen. Ilman poskipunaa ainakin itse näytän noroviruksen runtelemalta näädältä. Jos et siis vielä käytä poskipunaa, niin suosittelen lämpimästi sen ottamista mukaan meikkiarsenaaliin. Et pety.

Tuotesuositus: Benecos Compact Blush -poskipuna (sävy Sassy Salmon) auttaa tehokkaasti erottumaan zombeista.

5. Huulipuna

Punallakin saa ihmeitä aikaan! Jos et pidä perinteisistä huulipunista, kokeile sävyttävää huulivoidetta tai pysyvämpää huulimaalia. Tai näiden yhdistelmää!

Tuotesuositus: *)Labello Coral Crush Crayon Lipstick -sävyttävän huulivoiteen sävystä saa intensiivisemmän kerrostamalla.

Tsemppiä arkeen ihan jokaiselle!

Katja <3

Iris on myös Bloglovin'ssa ja Instagramissa!

Lue myös:

Kokeilin Curly Girl -menetelmää – ja väsähdin!

Rauhallista mökkielämää...

Tiedän, mitä teen tänä kesänä! – eli mun Summer Bucket List

Iloiset ja värikkäät kesäkynnet - kokeile 4 erilaista tekniikkaa!

Korallia, hiekkaa & turkoosia - testissä kesän herkulliset meikkisävyt!

Keväinen Krakova kuvina

Kevään sisustushaaveita - 5 ihanuutta, joista haaveilen juuri nyt!

Jättikö liikuntakärpänen puraisematta sinuakin?

Tee meikki, joka kestää!

Kommentoi