Kahta en vaihda! - Luottotuotteeni, joihin aina palaan

06.09.2019 18:36 - Katja Nygård

Minulla on ainakin kaksi kullanarvoista luottotuotetta, joille olen usein vaihtelun nimessä yrittänyt etsiä vaihtoehtoja, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Moni tietää sen tunteen, kun päivän aikana monissa tiukoissa tilanteissa rämpimisen jälkeen tuntee deodoranttinsa pettäneen. Tai kun iltapäivästä erehtyy vilkaisemaan peiliin vain huomatakseen kulkeneensa päivän pandanaamana ripsivärien valahdettua alaluomille.

Molemmat tilanteet olivat tuttuja myös itselleni niin kauan kuin löysin seuraavan kaksikon, joita ilman en enää suostuisi selviytymään. Ne ovat pelastaneet minut niin monesta, että uskallan suositella niitä myös eteenpäin.

1) Idun Minerals Vatn -ripsiväri

Idun Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet sisältävät ainoastaan raaka aineita, jotka sopivat pääosin myös kaikkein herkimmille.

Sarjaa myydään suomessa ainoastaan apteekeissa, joten en ihmettele, jos tämä mahtisarja on vielä jäänyt joltain huomaamatta.

Vatn-ripsiväri on vedenkestävä 38 asteeseen asti, mutta se lähtee vaivatta pois lämpimällä vedellä. Ripsari on mahtava myös siitä syystä, että se ei ole ainoastaan vedenkestävä, vaan myös öljyjä ja rasvoittumista pelkäämätön. Omissa ripsissäni ei normaalit vedenkestävätkään ripsivärit pysy rasvoittuvien luomieni ansiosta, mutta tämä ei ole vielä KOSKAAN jättänyt minu pulaan. Rakastan, rakastan, rakastan... <3

Jos huonoja puolia pitää kaivaa, niin tämä ei juurikaan tuuhenna tai pidennä omia ripsiä. Eli jos kaipaat todella näyttäviä ripsiä, niin silloin tämä ei ole ehkä sun juttusi. Mutta luonnolliseen arkimeikkiin aikavn passeli!

2) Biotherm Deo Pure Invisible

Olen elänyt elämässäni monia eri vaiheita, mitä tulee hikoiluun. Sanotaanko näin, että kaikkein pahimpina vaiheina olen hakeutunut jopa lääkärin puheille, koska nuorempana etenkin stressi ja jännittäminen aiheuttivat erittäin voimakasta hikoilua, mikä ei ollut mitenkään miellyttävää.

Olen siis testannut melkolailla yhden jos toisenkin deodorantin, mitä marketista apteekkiin saatavilla on. Vain yksi on ylitse muiden! Biothermin Deo Pure Invisible lupaa antaa luotettavan suojan jopa 48 tunniksi, mutta itse sanoisin, että se kestää kiitettävästi vuorokaudessa olevan hereilläoloajan, eli keskimäärin noin 12-16 tuntia. Se riittää mielestäni vallan mainiosti.

Mikä on sinun luottotuotteesi, jota ilman et selviytyisi?

Iris on myös Bloglovin'ssa ja Instagramissa!

On aika palata takaisin meikkiruotuun!

Kokeilin Curly Girl -menetelmää – ja väsähdin!

Rauhallista mökkielämää...

Tiedän, mitä teen tänä kesänä! – eli mun Summer Bucket List

Iloiset ja värikkäät kesäkynnet - kokeile 4 erilaista tekniikkaa!

Korallia, hiekkaa & turkoosia - testissä kesän herkulliset meikkisävyt!

Keväinen Krakova kuvina

Kevään sisustushaaveita - 5 ihanuutta, joista haaveilen juuri nyt!

Jättikö liikuntakärpänen puraisematta sinuakin?

Tee meikki, joka kestää!

Kommentoi