Kuva: Youtube

Kaikkien aikojen oudoin tapa myydä asuntoa? Mies esittelee taloaan panda-asussa

04.06.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Pandaksi pukeutuneen miehen asuntoilmoitus on herättänyt paljon huomiota.

Asuntomarkkinoilla on hyvä herättää huomiota, jotta asunto löytää kiinnostuneita mahdollisia ostajia. Brittimies Lee Wilson on heittäytynyt asuntonsa myyntiin varsin erikoisella tavalla. Hän nimittäin markkinoi myynnissä olevaa asuntoaan pukeutumalla pandapukuun asunnosta esillä olevissa kuvissa. Lisäksi hän on kuvannut videon, jossa hän esittelee asuntoaan panda-asussa.

Idea erikoiseen tempaukseen tuli Quick and Clarke -kiinteistönvälitysfirman johtajalta Richard Welptonilta.

- Muutama vuosi sitten asiakas kysyi minulta, mitä voimme tehdä saadaksemme enemmän näkyvyyttä. Ehdotin epätyypillistä markkinointia, jossa pukeuduttaisiin karvaisiksi eläimiksi. Lopulta ostin pandapuvun eBaysta ja näin tähän päädyttiin, Welpton kertoo.

Seuraavaksi alastonkuvia?

Pandan esittelemästä suuresta talosta pyydetään noin 550 000 euroa. Welptonin mukaan tarjouksia ei ole vielä tullut, vaikka huomiota onkin erikoisella markkinoinnilla saatu. Kiinteistönvälittäjällä on jo mielessä muita mahdollisia tapoja herättää huomiota asunnonmyynnissä.

- Voisi olla mielenkiintoista julkaista näyttökuvia, joissa ihmisiä näkyy alasti asunnossa. Se herättäisi paljon mielenkiintoa, Welpton sanoo.

Pääset näkemään asunnosta julkaistuja kuvia tästä, ja alta näet erikoisen esittelyvideon:

Lue myös: Miltä näyttävät Seinäjoen asuntomessujen kodit? Kurkista sisään ja bongaa uudet sisustustrendit

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat