Kuva: AOP

Mestaruudesta riehaantuneen fanin kuvottava temppu kuvattiin videolle.

28.06.2016 22:45 - Joose Koskiranta

Cleveland Cavaliersin mestaruus sai ihmiset hullaantumaan ja yhden fanin ällöttävä tempaus saatiin tallennettua videolle

Cleveland Cavaliers voitti viime viikolla ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikassa pelattavan koripalloliigan, NBA:n, mestaruuden lyömällä finaalissa Golden State Warriorsin. 

Mestaruutta juhlittiin perinteisesti Clevelandin keskustassa Ohion osavaltiossa. Joillekin pelkkä paraatin seuraaminen ei kuitenkaan riittänyt, vaan eräs fani päätti järjestää muille sivustakatsojille pienen shown.

Mestaruutta juhliva fani nimittäin keräsi hevosen lantaa tieltä ja työnsi sen suuhunsa kymmenien ihmisten katsoessa tempausta ällistyneenä. Se ei kuitenkaan riittänyt fanille, vaan lopuksi hän heitti lantakasan ilmaan ja otti sen kiinni suullaan. 

Yököttävä teko aiheutti sivustakatsojissa suurta inhoa, mutta osa ihmisistä riemuiten kannusti miehen tekemisiä.

Kohtaus tallentui tietysti myös videolle, joka on lähtenyt leviämään internetissä kulovalkean tavoin. Voit katsoa videon alta.

Miehen puolustukseksi on sanottava, että voi olla, ettähän on hän on aikanaan tehnyt hullun lupauksen ja sanonut, että "syö kasan p***aa", jos Cleveland voittaa mestaruuden. Eli nyt fani vain lunasi lupauksensa. 

Lue myös: Hätäkeskukseen soitettu puhelu huvittaa: Kissa piti pariskuntaa panttivankina

Kilpailut

Uusimmat