Kuva: AOP

Naisen vaarallinen haave - haluaa olla niin lihava, ettei voi enää liikkua

06.09.2016 16:45 - Reija Saarinen

Pariskunta haaveilee myös yhteisestä lapsesta.

Monica Rileylla on todella vaarallinen haave. Hän nimittäin haluaa olla tulevaisuudessa niin lihava, ettei voi enää liikkua. Hänen tavoitteenaan onkin olla maailman painavin nainen.

Hänen poikaystävänsä, Sid on feederi, joka siis saa seksuaalista mielihyvää siitä, että hän voi edesauttaa kumppaninsa lihomista. Sid viettääkin päivänsä kokkaillen rakkaalleen heidän yhteisessä kodissaan.

- Tavoitteenani on saavuttaa 453 kilon paino ja tulla liikkumattomaksi. Tuntisin oloni todelliseksi kuningattareksi, sillä Sid tekisi asiat puolestani, hän kertoo.

- Mitä suuremmaksi tulen, sitä seksikkäämmäksi tunnen itseni. Rakastan pehmeitä muotojani ja nautin suuresti siitä, että voin täyttää kehoni ruoalla.

Pariskunnan haaveena on myös yhteinen lapsi.

- Ei ole mitään ongelmaa siinä, että kasvattaisin lapseni sängystä käsin. Voisimme palkata hoitajan, joka veisi lasta muun muassa pihalle. Joidenkin mielestä haaveemme on itsekäs, mutta olen varma, että olisimme hyviä vanhempia.

Rileyn äiti on hyvin huolissaan tyttärestään ja pelkääkin tämän tappavan itsensä.

- Ymmärrän äitini pelon. Tämä on kuitenkin minun elämäni ja painon lisääminen on asia, joka tekee minut onnelliseksi, Riley kertoo.

Lue myös: Pidä paino hallinnassa - syö oikein aamulla

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat